Botox behandeling Delft-Rijswijk

15-10-2020

In Delft zijn Botox behandelingen & filler behandelingen zeer populair. In de omgeving van Delft en Rijswijk zijn meer dan 250 klinieken en artsen in een straal van 15 kilometer gevestigd die injectables behandelingen aanbieden. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen.

Een behandeling met Botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Er zijn drie verschillende merken botulinetoxine in Nederland die als 'kwalitatief' worden gezien: Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture. Het is aan te raden er zeker van te zijn dat jouw arts met één van deze merken botuline toxine werkt.

Botox behandeling Delft-Rijswijk

Fillers en Botox behandelingen in Delft en Rijswijk

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Delft en Rijswijk kun je op meerdere locaties terecht voor injectables zoals een fillerbehandeling of Profhilo.

Botox afspraak Delft/Rijswijk

Wil jij alle informatie over een botulinetoxinebehandeling en de voor- en nazorg? Klik dan hier: botuline toxine informatie.

Botox of fillerkliniek in Delft

Ben jij op zoek naar een behandellocatie voor botulinetoxine of fillers in Delft? Of wil je de tarieven vergelijken van bijvoorbeeld fillers? Zoek, vergelijk en boek een cosmetische kliniek of arts in Delft/Rijswijk op Injectablesbooking.nl.