Fillers en Botox in Hilversum 't Gooi

21-10-2020

Ben je op zoek naar een filler behandeling in de buurt van Hilversum? Klik hier om alle klinieken en artsen in Hilversum met elkaar te vergelijken.

Het Gooi bestaat traditioneel uit Hilversum, Laren, Naarden, Huizen, Blaricum, Bussum en Naarden. De dorpen liggen in een prachtige omgeving en Het Gooi is een gewilde locatie om te wonen. Het Gooi is qua aantal klinieken en cosmetisch artsen buitengewoon goed voorzien. Het Gooi heeft misschien wel de hoogste cosmetische-behandeling-dichtheid van Nederland. Overweeg jij een Botox behandeling of behandeling met fillers in Hilversum, Laren, Naarden of omgeving? Lees deze blog en zoek, vergelijk en boek de beste kliniek of arts bij jou in de buurt!

Fillers en Botox in Hilversum 't Gooi

Botox en fillers in Bussum of Hilversum?

Op dit moment (eind 2020) zijn er maar liefst 105 artsen en klinieken die zich bezig houden met injectables in een straal van 15 kilometer vanuit Bussum. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, Profhilo en Skinbooster behandelingen. Je hebt in Het Gooi meer dan voldoende mogelijkheden om de klinieken en cosmetische artsen goed te vergelijken en een keuze te maken voor een kliniek waar jij een goed gevoel bij hebt.

Zelfs Naarden (plus minus 17.500 inwoners) vestigt 3 grote privéklinieken. Bergman Clinics, Elzen Kliniek en Nationaal Huidcentrum zijn klinieken met een uitstekende reputatie die alle 3 al meer dan 15 jaar bestaan. Natuurlijk profiteren deze klinieken ook van de uitstekende bereikbaarheid langs de A1, maar Naarden heeft ook de uitstraling en statuur waar privéklinieken zich graag vestigen. Ook in Laren zijn diverse cosmetisch artsen gevestigd, waaronder de bekende arts Tom van Eijk en Patrice Visser.

Botulinetoxine behandeling Hilversum

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure/Dysport en Bocouture. De botulinetoxine wordt geïnjecteerd met een klein prikje en werkt zeer lokaal. Als rimpelbehandeling wordt botulinetoxine met name voor de 'mimische rimpels' ingezet: fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels

De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk.

De botulinetoxine wordt gemiddeld na 2-4 dagen na een injectie actief. Dysport heeft de snelste activatie, na gemiddeld 24 uur. Botox werkt na 72 uur en Bocouture/Xeomin gemiddeld na 96 uur. Na 7 dagen zouden alle drie de merken toxine optimaal moeten werken. 

Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. Dat komt doordat er na 12 weken nieuwe SNARE receptoren zijn aangemaakt. Daardoor wordt het spiertje weer geactiveerd. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’70 in de medische wereld gebruikt, met name in de neurologie, oogheelkunde, dermatologie en urologie. Inmiddels zijn er meer dan 100 miljoen potjes Botox verkocht wereldwijd. Bij deskundig gebruik wordt het gezien als een product met een hoog veiligheidsprofiel.

Niet bij iedereen werkt de botulinetoxine 12-16 weken, dit is ook afhankelijk van de kracht van de spier en de injectietechniek van de arts.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers, wallen onder de ogen en jukbeenderen populaire filler behandelingen in Het Gooi

Waar een aantal jaar geleden het merendeel van de cosmetische behandelingen bestond uit botulinetoxine behandelingen, zijn momenteel fillers ongekend populair. Naar schatting worden er in 2020 meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd in Nederland. Aangezien Het Gooi in dit soort cijfers vaak voorop loopt, zou het heel goed kunnen dat in Bussum en Hilversum meer fillers worden toegepast dan elders.

Fillers worden meestal ingezet om rimpels op te vullen, om huidvolume op te vullen of om de contour te optimaliseren. Voorbeelden van fillerbehandelingen zijn lipfillers, fillers voor neusbehandeling en tegen wallen onder de ogen.

Injectables kosten vergelijken Hilversum

Het is aan te raden om goed te weten waaraan je begint. Op Injectablesbooking.nl kun je de kosten per zone botulinetoxine of per ML filler goed vergelijken. Toch zegt een lage prijs lang niet alles; Ervaren en/of getalenteerde artsen kunnen toveren met 1 ML, terwijl onervaren en/of minder getalenteerde artsen wel 5 ML kunnen gebruiken zonder dat je resultaat ziet.

Zoek, vergelijk en boek een injectables behandeling op Injectablesbooking.nl.

Boek je injectables behandeling in Hilversum

Kliniek
Faceland Hilversum

Faceland Hilversum

's Gravelandseweg 5A, Hilversum
Behandelt sinds
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 200
Kliniek bekijken
Arts
Dalia Ali

Drs. Dalia Ali

Faceland Hilversum
Profiel bekijken
Afspraak maken