Botox Beesd

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Beesd. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Beesd in de afgelopen periode
14
Gemiddelde prijs per zone Botox in Beesd
€ 105,80
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Beesd
18
Boek een kliniek in Beesd

De gemiddelde prijs in Beesd voor een Botox behandeling per zone ligt 32% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Beesd

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Beesd

In de omgeving van Beesd zijn 18 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Beesd. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Beesd wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Beesd. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

De 2 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Beesd

Bekijk de top-2 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Beesd:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Beesd berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Beesd

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Beesd die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Beesd

Kliniek
Chentouf

Chentouf

4.9
Schaiksehof 4, Leerdam (7 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Mondzorg Culemborg
profhilo-logo

Mondzorg Culemborg

4.7
De Raaf 13, Culemborg (8 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Beesd

Wat kost een behandeling met Botox in Beesd?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Beesd € 105,80. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Beesd?

In Beesd zijn 18 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Beesd op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Beesd?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Beesd vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Beesd en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.