Botox Bitgum

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Bitgum. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Bitgum in de afgelopen periode
212
Gemiddelde prijs per zone Botox in Bitgum
€ 191,80
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bitgum
27
Vergelijk klinieken in Bitgum

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Bitgum 23% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,65).

Vergelijk Botox klinieken in Bitgum

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Bitgum. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Bitgum

Welke 2 klinieken in de omgeving van Bitgum zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Bitgum

Boek een Botox behandeling in Bitgum. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Bitgum. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Bitgum. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Bitgum.

Top 6 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Bitgum

Dit is de top-6 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Bitgum in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Bitgum is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Bitgum

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Bitgum die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Bitgum

Kliniek
Friesland Kliniek

Friesland Kliniek

4
Tesselschadestraat 8, Leeuwarden (8 km)
Kliniek opgericht
2019
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Patrick Khoe

Veelgestelde vragen in Bitgum

Wat zijn de kosten van Botox in Bitgum?

De prijs van een zone Botox in Bitgum is gemiddeld € 191,80. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Bitgum.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Bitgum?

In de omgeving van Bitgum zijn 27 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Bitgum en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Bitgum op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Bitgum?

Kies de beste Botox arts in Bitgum op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Bitgum te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.