Botox Blankenham

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Blankenham. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Blankenham in de afgelopen periode
39
Gemiddelde prijs per zone Botox in Blankenham
€ 112,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Blankenham
10
Vergelijk klinieken in Blankenham

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Blankenham 28% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Vergelijk Botox klinieken in Blankenham

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Blankenham. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Blankenham

Boek een Botox behandeling in Blankenham. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Blankenham. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Blankenham. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Blankenham.

Top 2 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Blankenham

Dit is de top-2 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Blankenham in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Blankenham is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Blankenham

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Blankenham die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Blankenham

Kliniek
Derma Medical Clinics Vollenhove

Derma Medical Clinics Vollenhove

4.1
Voorpoort , Vollenhove (10 km)
Kliniek opgericht
2022
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
CC_logo_embleem_vrijstaand
profhilo-logo

Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics

4.8
Scandinaviëlaan 31, Emmeloord (12 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 134
Prijs filler per ml
v.a. € 399
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Blankenham

Wat zijn de kosten van Botox in Blankenham?

De prijs van een zone Botox in Blankenham is gemiddeld € 112,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Blankenham.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Blankenham?

In de omgeving van Blankenham zijn 10 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Blankenham en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Blankenham op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Blankenham?

Kies de beste Botox arts in Blankenham op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Blankenham te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.