Botox Almelo

01-06-2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Almelo is een stad en gemeente in de provincie Overrijssel. Er wonen meer dan 70.000 mensen. Almelo ligt in het prachtige Twente. In Twente kun je heerlijk tot rust komen. Even de alle daagse stress vergeten en genieten. Veel Twentenaren zijn levensgenieters en zorgen goed voor zichzelf. Het is daarom niet zo gek dat injectables erg populair zijn in Almelo. In een straal van 15 kilometers van Almelo vind u 13 cosmetisch artsen die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Waarom zijn cosmetische behandelingen populair in Almelo? In dit artikel lees je alle relevante informatie over Botox Almelo. Via Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken in de omgeving van Almelo vergelijken en direct een vrijblijvend consult plannen.

Botox Almelo

Botox kliniek Almelo

Met botulinetoxine behandelingen worden zogeheten ‘mimische’ rimpels behandeld. Bijvoorbeeld de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Deze rimpels worden geactiveerd door kleine spiertjes als je boos kijkt, lacht, verbaasd bent, etc. Met fillers worden rimpels opgevuld, wordt afgenomen huidvolume aangevuld (ja, ja, naarmate we ouder worden neemt het huidvolume af) en kan de gezichtscontour verbeterd worden, denk bijvoorbeeld aan lipfillers.

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in Almelo:
Helon Huid- en Laserkliniek Almelo
Huidkliniek Twente
Velvet Monkey
Fienouk

Fillers Almelo

In Almelo kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Lipfillers zijn dan ook een populaire behandeling in Almelo. Met lipfillers kun je subtiel de lippen opvullen of accentueren. Het doel is ‘natuurlijke' en mooie lippen. Daarnaast is er veel vraag naar de behandeling van wallen onder de ogen met fillers. Dit noemt men ook wel ‘traangoot fillers’. Daarna zie je er weer uitgerust uit.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Almelo

De Botox kosten in Almelo variëren tussen de €87 en €150. Hier zit een prijsverschil in, dit heeft vaak een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts.

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Lipfillers Almelo

Lipfillers worden al meer dan 20 jaar als cosmetische behandeling uitgevoerd. Het volume van lippen neemt af naarmate we ouder worden. Met lipfillers worden ook rimpels bij de mond vaak minder zichtbaar. Er zijn een aantal ervaren en vaardige cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in lipfillers Almelo. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt door jouw adres in te voeren in de zoekbalk.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Afspraak maken Botox Almelo

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Almelo. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die botulinetoxine behandelingen in Almelo toepassen!

Boek je injectables behandeling in Almelo op Injectablesbooking.nl.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Apeldoorn
Deventer
Hengelo
Zwolle
Enschede

Boek je injectables behandeling in Almelo

Kliniek
huidkliniek twente

Huidkliniek Twente

4.7
Wierdensestraat 51, Almelo (<1 km)
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 210
Prijs filler per ml
v.a. € 550
Kliniek bekijken
Arts
Yvonne Aarnink

Drs. Yvonne Aarnink

Huidkliniek Twente (<1 km) Velthuis kliniek Enschede (18 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
8 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 200
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Velvet Monkey - Fienouk

Velvet Monkey - Fienouk

4.5
Wierdensestraat 45, Almelo (<1 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijken
Arts
Deborah Kuster

Drs. Deborah Kuster

Velvet Monkey - Fienouk (<1 km) The Beauty Room Borne - Fienouk (10 km) Assink Pure Identity - Fienouk (14 km) Beauty Mooi Zo - Fienouk (25 km)
Functie
Medisch specialist (overige)
Ervaring
2 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling