Botox behandeling Amersfoort; een overzicht van de klinieken.

24-09-2020

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Een Botox behandeling in Amersfoort is nooit ver weg. In Amersfoort en directe omgeving zoals Soest, Baarn en Leusden, zijn er meer dan 12 behandellocaties te vinden waar je terecht kunt voor injectables. Botox is een merknaam botulinetoxine. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Andere bekende merken botulinetoxine zijn Azzalure/Dysport en Bocouture. Het is aan te raden om altijd te kiezen voor een kliniek die met één van deze drie merken werkt. Zoek jij informatie over een Botox behandeling in Amersfoort? Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken met elkaar vergelijken!

Botox behandeling Amersfoort; een overzicht van de klinieken.

Botox behandeling Amersfoort

In heel Nederland is het aantal Botox behandelingen gestegen tot ca. 400.000 per jaar. Indien Amersfoort (en Soest, Baarn en Leusden) representatief is voor heel Nederland, vinden er jaarlijks meer dan 5000 Botox behandelingen plaats in Amersfoort en omgeving. 

Botulinetoxine is in de jaren’70 uitgevonden als medicijn tegen scheelzien. Daar wordt het nog steeds voor gebruikt, maar botulinetoxine wordt tegenwoordig ook veel gebruikt in de dermatologie, urologie en neurologie. Het is een van de meest onderzochte medicijnen ter wereld. De conclusie die wordt getrokken is dat bij deskundige toepassing het een medicijn is met een hoog veiligheidsprofiel. 

Amersfoort heeft met de Koppelpoort een wonderschoon visitekaartje. Inwoners van Amersfoort hechten kennelijk ook veel waarde aan schoonheid.

Botox Amersfoort

Een cosmetische botulinetoxine behandeling zorgt voor een ontspannen voorhoofd. Het wordt ook wel gezien als de meest effectieve behandeling om rimpels te verwijderen. De meest voorkomende cosmetische toepassingen zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Een behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief. Daarna kunnen de spiertjes die de rimpels veroorzaken weer worden geactiveerd.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables Amersfoort

Injectables worden vaak gebruikt als cosmetische behandeling. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Fillers worden voornamelijk toegepast om een rimpel op te vullen, om verslapte huid op te vullen en om de gezichtscontour te verbeteren. De populairste filler behandelingen zijn dan ook lipfillers en traangoot fillers. Met traangoot fillers worden wallen onder ogen en donkere kringen behandeld. De vermoeide blik is dan verleden tijd.

Botox prijs Amersfoort

De Botox kosten Amersfoort verschillen ook fors. Bij de diverse klinieken is de prijs van één zone botulinetoxine tussen de € 90 en € 200 per zone botulinetoxine. 

Lees verder:
Lip fillers kliniek Amersfoort 

Cosmetische kliniek Amersfoort

Er zijn veel behandellocaties. Toch is het niet aan te raden om klakkeloos voor een kliniek te kiezen. Belangrijkste is dat jij een goed gevoel hebt bij de kliniek. Tijdens een vrijblijvend consult moet je het gevoel hebben dat je alle vragen hebt kunnen stellen, en dat de arts jouw wensen begrijpt. Het is voor jou belangrijk om te weten hoe lang de arts ervaring heeft, welk merk injectable hij/zij gebruikt en hoeveel de behandeling gaat kosten. Voer je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen in Amersfoort en omgeving.

----------------------------
Andere steden in de buurt:

Apeldoorn
Deventer
Utrecht
Hilversum
Almere
Ede

Boek je injectables behandeling in Amersfoort

Kliniek
Logo

Van Dijk Clinic

5
Weverssingel 7, Amersfoort (<1 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
CitySpa Amersfoort
Belotero logo

CitySpa Amersfoort

4.4
Weverssingel 7, Amersfoort (<1 km)
Kliniek opgericht
2013
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 299

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Edward Berends

Drs. Edward Berends

CitySpa Amersfoort (<1 km) Cyelle Wezep (54 km) Posh (63 km) Be You skincare (83 km)
+ 9 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Profiel bekijken
Afspraak maken