Botox Breda

18-08-2020

Ben je op zoek naar Botox Breda? Bekijk de reviews van alle klinieken in de omgeving van Breda:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Breda

Breda is het kloppende beauty hart van West Brabant. Er zijn veel Botox klinieken in Breda. Ook veel mensen uit plaatsen als Oosterhout, Zevenbergen en Etten Leur komen naar Breda voor een Botox behandeling.

In Breda en haar directe omgeving zijn meer dan 20 klinieken en artsen te vinden waar je terecht kunt voor een Botox behandeling. Maar welke kliniek past bij jou? Zoek, vergelijk en boek je Botox behandeling in Breda op Injectablesbooking.nl!

Botox Breda

Beste Botox kliniek Breda

Er zit veel verschil tussen de diverse locaties waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in Breda. Zo verschillen de artsen qua opleiding en ervaring. En maken de klinieken gebruik van andere merken botulinetoxine en is er een groot verschil in de tarieven. De prijs van één zone Botox varieert tussen de € 80 en € 220 in Nederland. Op injectablesbooking.nl kun je alle klinieken en cosmetisch artsen uit de omgeving van Breda met elkaar vergelijken.

Een behandeling met botulinetoxine is ca. 12-16 weken effectief. Lees hier alle informatie over een Botox behandeling.

Botox kosten Breda

De kosten van een Botox behandeling lopen erg uiteen in Breda. De prijs voor de behandeling van één zone Botox varieert tussen de € 99 en € 200. Dit prijsverschil komt doordat de diverse klinieken met verschillende merken botulinetoxine werken. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. De Botox prijzen in Breda zijn ook te verklaren doordat sommige klinieken langer bestaan, met meer ervaren artsen werken, of in een duurdere locatie zijn gevestigd. Het loont de moeite om de Botox prijzen in Breda en omgeving regelmatig te checken op Inejctablesbooking.nl. 

Gemiddelde Botox prijs Breda

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Breda € 136,00 per behandeling. Daarmee staat Breda dit jaar in de middenmoot van de onderzochte steden, op de 7e plaats. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

In Januari 2022 is de ranglijst voor de gemiddelde prijs van één zone botulinetoxine in Nederland als volgt:  

 1. Haarlem € 156,79
 2. Groningen € 151,61
 3. Utrecht € 151,00
 4. Eindhoven € 147,54
 5. Den Haag € 147,20
 6. Amsterdam € 144,91
 7. Breda € 136,00
 8. Rotterdam € 133,65
 9. Maastricht € 130,73
 10. Enschede € 129,86
 11. Arnhem € 128,60
 12. Almere € 110,60

Vergelijk alle klinieken in Breda op Injectablesbooking.nl

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Breda

In Breda zijn meerdere privéklinieken gevestigd, waarbij ABC Clinic, Glow Clinic en Medica Estetica Breda tot de grotere behoren. Vaak bieden deze klinieken ook aanverwante behandelingen aan, zoals plastische chirurgie of huidverbetering met peeling. Breda staat mede bekend om haar prachtige binnenstad. De Grote Markt is met al haar terrassen een gezellig plein, maar is ook zeker een prachtige culturele plek.

Mensen in Breda geven kennelijk om schoonheid en uiterlijke verzorging. Deze trend zien we dus ook weer terug in het aantal cosmetische klinieken!

Botox behandeling Breda

Een botox behandeling zorgt ervoor dat dynamische rimpels zoals de voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels tijdelijk niet worden geactiveerd. Deze behandeling is 12-16 weken effectief. Daarna kun je voor een vervolgbehandeling kiezen. Bekende merken botulinetoxine zijn Bocouture, Botox en Azzalure.

Fronsrimpel Botox Breda

Met een botulinetoxine behandeling kan de fronsrimpel worden verwijderd. Ook kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels zijn te behandelen met botulinetoxine. De behandeling van de fronsrimpels wordt als niet pijnlijk ingeschat.

Botox Breda ervaringen

Vergelijk alle reviews en ervaringen van consumenten met injectables in Breda. Voer je locatie in en bekijk alle Google reviews.

Botox Breda

Injectables in Breda

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Fillers kunnen rimpels opvullen, de contour verfraaien en oneffenheden corrigeren. Met botulinetoxine wordt voorkomen dat rimpels worden geactiveerd. Bijvoorbeeld voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels worden daarmee behandeld. Veel mensen denken dat je met Botox ook lippen kunt behandelen, maar dat is een misverstand.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Breda
Filler behandeling Breda

Lipfillers Breda

-----------------------

Fillers of Botox afspraak maken in Breda

Wil jij alle artsen en klinieken in Breda en haar omgeving vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk alle klinieken in jouw buurt!

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Rotterdam
Dordrecht
Tilburg
Roosendaal
Zeeland
Middelburg
Gorinchem
Bergen op Zoom

Boek je injectables behandeling in Breda

Kliniek
Injectables Clinic Breda

Injectables Clinic Breda

4.8
Haagdijk 1, Breda (<1 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Kliniek Nina Breda

Kliniek Nina Breda

Speelhuislaan 20, Breda (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 105
Prijs filler per ml
v.a. € 145
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Nina Goljien
Kliniek
ABC Clinic Botox

ABC Clinic Breda Centrum

4.6
Markendaalseweg 158, Breda (<1 km)
Kliniek opgericht
2008
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken