Botox Den Bosch

21-09-2020

Ben je op zoek naar Fillers of Botox Den Bosch? Vergelijk alle artsen en klinieken in de omgeving van Den Bosch:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Den Bosch

Cosmetische behandelingen zijn populair in de omgeving van Den Bosch. Er zijn in een straal van 15 kilometer 42 artsen en klinieken die zich bezig houden met injectables behandelingen. Injectables is de verzamelnaam van fillers en Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Met Botox kun je mimische rimpels behandelen. Mimische rimpels zijn onder andere voorhoodsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels. Ook in de omgeving van Den Bosch, zoals in Vlijmen en Vught, zijn klinieken en artsen gevestigd die Botox behandelingen uitvoeren. Lees dit artikel voor tips en de beste klinieken in de omgeving van Den Bosch.

Botox Den Bosch

Botox behandeling Den Bosch

Een Botox behandeling heeft ook vaak een praktische reden. Bijvoorbeeld als je altijd boos kijkt door je fronsrimpel, of wanneer je hoofdpijn krijgt van het omhoog trekken van je wenkbrauwen. Een Botox (BTX) behandeling is 3-4 maanden effectief. Daarna zijn de receptoren hersteld en zullen je mimische rimpels weer verschijnen. In Den Bosch zijn artsen met een verschillende achtergrond actief. Zo zijn sommige artsen opgeleid tot Cosmetisch arts KNMG, maar zijn er ook huisartsen, basisartsen, dermatologen en plastisch chirurgen die in Den Bosch wel eens een Botox behandeling uitvoeren. Voer je locatie in op Injectablesbooking.nl en vergelijk de opleiding van alle artsen bij jou in de buurt.

Botulinetoxine wordt voornamelijk in de medische wereld gebruikt tegen neurologische of urologische aandoeningen. Cosmetisch wordt het met name gezien als een rimpelbehandeling. Na een Botox behandeling heb je ook een ontspannen voorhoofd, dat is een prettige bijkomstigheid. 

Fillers Den Bosch

Met een fillerbehandeling kun je rimpels laten opvullen, maar ook de contour verbeteren. De meest uitgevoerde fillerbehandelingen zijn traangoot fillers, lippen opvullen en rimpels opvullen. Het is raadzaam om voor een behandeling met fillers te kiezen bij een ervaren cosmetisch arts. Een succesvolle cosmetische behandeling luistert nauw. Het is belangrijk dat er naar jouw wensen wordt geluisterd en dat jij al je vragen kunt stellen. Is Den Bosch zijn diverse ervaren cosmetisch artsen. 

Botox kliniek Den Bosch

Gerenommeerde klinieken in de omgeving van Den Bosch zijn:
Ivy Clinics Den Bosch
Clinic63 Den Bosch
De Clinique Den Bosch
DermaClinic Den Bosch
The Body Clinic Den Bosch

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Den Bosch

De gemiddelde prijs van 1 zone botox is € 139 in Den Bosch. Dit ligt gelijk aan de gemiddelde prijs in Nederland. Het loont de moeite om de klinieken te vergelijken op prijs en kwaliteit. 

Het is raadzaam om de prijzen van BTX behandelingen te vergelijken. De verschillen zijn namelijk groot. Het is wel raadzaam om te kiezen voor een cosmetisch arts die ervaring heeft met injectables. Zeker bij een cosmetische behandeling luistert iedere millimeter natuurlijk nauw.

Injectables Den Bosch

Inwoners van Den Bosch hechten waarde aan hun uiterlijke verzorging. Er zijn veel verschillende klinieken. Zowel goedkope als duurdere cosmetische klinieken. De prijsverschillen van de Botox behandelingen in Den Bosch zijn te verklaren door de locatie, de ervaring van de arts en de reputatie van de kliniek. Belangrijkste is waarbij jij je goed voelt. De prijs van één zone Botox varieert tussen de € 90 en € 200 bij de diverse klinieken. Belangrijk is dat jij het gevoel hebt dat de cosmetisch arts jouw wensen begrijpt. Daarnaast is het wenselijk dat hij/zij werkt met één van de drie A-merk botulinetoxines; Botox, Azzalure/Dysport of Bocouture.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Den Bosch ervaringen

Lees de reviews van alle Botox klinieken in Den Bosch. Voer je locatie in en vergelijk de ervaringen van consumenten bij de klinieken in de omgeving van Den Bosch.

Cosmetische kliniek Den Bosch

In Nederland worden in 2020 meer dan 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Waarvan 400.000 botulinetoxine behandelingen. Indien Den Bosch representatief is voor de rest van Nederland, betekent dit dat er in Den Bosch meer dan 5000 injectables behandeling per jaar worden uitgevoerd. Gerenommeerde klinieken als ATS kliniek Vlijmen, DermaClinic en De Clinique in Den Bosch. Boschenaren hechten waarde aan een mooi uiterlijk! Veel mensen gaan op zoek naar de beste Botox kliniek. Klik hier voor meer informatie.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Afspraak maken Botox Den Bosch

Wil jij een vrijblijvend consult voor een Botox of fillerbehandeling in de buurt van Den Bosch? Voer je locatie in en vind direct alle klinieken en artsen bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw Botox behandeling Den Bosch.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Eindhoven
Arnhem
Nieuwegein
Tilburg
Oss
Nijmegen

Lees verder:
Lipfillers Den Bosch

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Dermaclinic botox
Belotero logo

DermaClinic Den Bosch

5
Stationsweg 12, 's-Hertogenbosch (<1 km)
Behandelingen per jaar
15000
Kliniek opgericht
2007
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 475
Kliniek bekijken
Arts
Anke Hoogers - Leufkens

Drs. Anke Hoogers - Leufkens

DermaClinic Den Bosch (<1 km) DermaClinic Tilburg (21 km) Exclusief Skinstore & Salon (44 km) DermaClinic Arnhem (53 km)
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
De Clinique Den Bosch

De Clinique Den Bosch

5
Luijbenstraat 3, 's-Hertogenbosch (<1 km)
Kliniek opgericht
2005
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Kliniek bekijken
Arts
Elizia Soares

Drs. Elizia Soares

De Clinique Den Bosch (<1 km) ABC Clinic Breda (39 km) Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek (64 km) Skin+Surgery Clinics Den Haag (83 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 390
Profiel bekijken
Afspraak maken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling