Botox behandeling in Ede, Wageningen, Barneveld of Veenendaal?

02-11-2020

Ben je op zoek naar een filler behandeling in de buurt van Ede, Veenendaal, Barneveld of Wageningen? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt met elkaar te vergelijken.

In heel Nederland kun je terecht voor cosmetische behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) en fillers. Fillers en Botox behandelingen worden ook in Ede en Veenendaal uitgevoerd. Edenaren houden kennelijk van de prachtige natuur op de veluwe, en hechten ook waarde aan een mooi verzorgd uiterlijk! Waar moet je op letten als je kiest voor een injectables behandeling? (injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen) Welke klinieken zijn er in de buurt van Barneveld, Ede en Veenendaal? Lees alles over cosmetische behandelingen in de omgeving van Ede in deze blog!

Botox behandeling in Ede, Wageningen, Barneveld of Veenendaal?

Botox Ede

In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Indien de gemeente Ede representatief is als onderdeel van het geheel, dan worden er ook in Ede meer dan 3800 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd. Dit zijn ongelofelijke aantallen, wat aangeeft dat zeer veel mensen open staan voor een cosmetische behandeling. Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd en er is zeer veel wetenschappelijk over gepubliceerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.

Botox Veenendaal, Ede en Barneveld

In Barneveld is sinds enige tijd Dokter Charlotte Franke Kliniek gevestigd. Drs. Franke heeft na het afronden van haar geneeskunde studie (VU MC Amsterdam) een aantal jaar in het ziekenhuis gewerkt. Eerst in Hilversum en vervolgens in het OLVG in Amsterdam. Daarna heeft zij besloten om zich volledig te richten op cosmetische behandelingen. Inmiddels heeft zij daar zeer veel ervaring in opgedaan dat mensen van ver naar haar toekomen voor injectables behandelingen zoals Botox, fillers, lipfillers en Profhilo.

Ook de Padberg Kliniek in Ede bestaat al jaren. Daar voeren ervaren dermatologen in een klinische omgeving veel injectables behandelingen uit.

Mocht je meer keuze wensen dan liggen Amersfoort en Arnhem natuurlijk ook in de regio om een passende arts of kliniek te vinden.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling veluwe

Ede en Barneveld liggen aan de rand van de prachtige veluwe. Dit schitterende natuurgebied is een parel voor Nederland. Ook in de buurt van de veluwe kun je terecht voor een fillerbehandeling. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Fillers geven tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. A-merk hyaluronzuur fillers hebben bij deskundige toepassing door een gekwalificeerde arts een hoog veiligheidsprofiel.

Injectables tarieven Ede

De tarieven van Botox en filler behandelingen liggen in Nederland fors uit elkaar. De prijzen voor een zone Botox varieren tussen de € 90 en € 250 per behandeling. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het aanbevelenswaard om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. 

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Hilversum
Den Bosch
Nieuwegein
Arnhem
Amsterdam
Amersfoort

Boek je injectables behandeling in Ede

Kliniek
Skincare Ede

Skincare Ede

4.9
Veenderweg 94, Ede (1 km)
Kliniek opgericht
1999
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 475
Kliniek bekijken
Arts
Dennis Bartels

Drs. Dennis Bartels

Skincare Ede (1 km) UVA Care (30 km) Perfect Lines Utrecht (36 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Tandartspraktijk Spoorstraat

Tandartspraktijk Spoorstraat

4.8
Noordelijke Spoorstraat 8, Ede (1 km)
Kliniek opgericht
2021
Kliniek bekijken
Kliniek
Padberg Cosmetiek

Padberg Cosmetiek

Padberglaan 18, Ede (1 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Kliniek bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling