Botox Schiedam

01-05-2021

Ben je op zoek naar Botox Schiedam? Vergelijk alle artsen en klinieken in de omgeving van Schiedam op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

In een straal van 15 kilometers rondom Schiedam zijn er 196 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Dat zijn er ontzettend veel! Dit komt natuurlijk doordat Schiedam in de buurt van Rotterdam ligt. Maar het zegt ook iets over de populariteit van botulinetoxine. Alle reden dus om artsen en klinieken goed met elkaar te vergelijken! Botox is een merk botulinetoxine. Een beetje vergelijkbaar met Maxi-Cosi, ook een merknaam die wordt gebruikt om een hele categorie te duiden. Waarom zijn cosmetische behandelingen populair in Schiedam? Hoe vind je de beste kliniek? In dit artikel lees je alle relevante informatie over Botox Schiedam.

Botox Schiedam

Botox Schiedam

Het gebruik van botulinetoxine heeft vaak een praktische reden. Bijvoorbeeld als je altijd boos kijkt door je fronsrimpel of wanneer je hoofdpijn krijgt van het omhoog trekken van je wenkbrauwen. Een behandeling is 3-4 maanden effectief. Daarna zijn de receptoren hersteld en zullen je rimpels weer verschijnen. Botulinetoxine wordt al meer dan 30 jaar in veel hogere dosering voornamelijk in de medische wereld gebruikt tegen neurologische of urologische aandoeningen. Na een Botox behandeling heb je ook een ontspannen voorhoofd, dat is een prettige bijkomstigheid. 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Kliniek Schiedam 

Botulinetoxine is in 1989 goedgekeurd als behandeling tegen scheelzien. Een oogarts vond de operatie die daarvoor iedere keer moest worden uitgevoerd te ingrijpend. Het overactieve spiertje (waardoor het scheelzien ontstond) behandelde hij met botulinetoxine. Het scheelzien was vervolgens verleden tijd. Sindsdien is botulinetoxine één van de meest onderzochte medicijnen wereldwijd. Botulinetoxine wordt ook toegepast tegen spasmes. En sinds eind jaren ‘90 natuurlijk veelvuldig als cosmetische behandeling. Botulinetoxine is in Schiedam erg populair omdat de meeste inwoners waarde hechten aan uiterlijke verzorging. Zij willen er kennelijk graag goed uitzien!

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in de buurt van Schiedam:
Ceulen kliniek Schiedam
Skinvision Sunderman
BeautyFillers (Hoogvliet)
Beauty Skincare Schiedam

Of vul je adres in en vindt een kliniek bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Schiedam

Met lipfillers worden ook rimpels bij de mond vaak minder zichtbaar. Lipfillers worden al meer dan 20 jaar als cosmetische behandeling uitgevoerd. Het volume van lippen neemt af naarmate we ouder worden. Een behandeling heeft een tijdelijk effect van gemiddeld 6-12 maanden. Er zijn een aantal ervaren en vaardige cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in lipfillers Schiedam. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt door jouw adres in te voeren in de zoekbalk.

Botox behandeling Schiedam

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Schiedam. De populairste botulinetoxine indicaties zijn de behandeling van de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die in Schiedam Botox toepassen!

Botox kosten Schiedam 

De Botox kosten Schiedam variëren tussen de € 90 en € 200. Hier zit een prijsverschil in, dit heeft vaak een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Zoek en vergelijk alle cosmetisch artsen en klinieken via de zoekbalk.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Rotterdam
Den Haag
Zoetermeer
Gouda
Rijswijk
Vlaardingen
Dordrecht
Barendrecht

Boek je injectables behandeling in Schiedam

Kliniek
Beauty Skincare Schiedam

Beauty Skincare Schiedam

4.8
Rubensplein 8B, Schiedam (1 km)
Kliniek opgericht
2012
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Skinvision Sunderman

Skinvision Sunderman

4.8
Groenelaan 111, Schiedam (2 km)
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Babak Mahdavian Delavary

Drs. Babak Mahdavian Delavary

Skinvision Sunderman (2 km) Skintastics (7 km) De Knapste (12 km) Clinic63 Den Haag (19 km)
+ 11 meer
Functies
Arts lid van NVCG
Arts
Ervaring
13 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 225
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Gabriel Siquier Dameto

Dr. Gabriel Siquier Dameto

Schoonheidsinstituut Debby Van Schoor (2 km) Mooi Zo! (30 km) Marebrug Cosmetische Kliniek (48 km) Dameto Clinics International (53 km)
+ 1 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
1100
Ervaring
10 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 550
Profiel bekijken
Afspraak maken