Botox Bruinisse

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Bruinisse. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Bruinisse in de afgelopen periode
24
Gemiddelde prijs per zone Botox in Bruinisse
€ 99,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bruinisse
4
Bekijk klinieken in Bruinisse

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Bruinisse 37% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 156,11).

Vergelijk Botox klinieken in Bruinisse

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Bruinisse. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Bruinisse

Een behandeling met Botox in Bruinisse is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Bruinisse. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Bruinisse. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Bruinisse?

Boek je injectables behandeling in Bruinisse

Kliniek
Medic Cosmetic Botox

Medic Cosmetic Clinics Middelharnis

Zandpad 18, Middelharnis (12 km)
Kliniek opgericht
2017
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 299

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Bruinisse

Wat zijn de kosten van Botox in Bruinisse?

De prijs van een zone Botox in Bruinisse is gemiddeld € 99,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Bruinisse.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Bruinisse?

In de omgeving van Bruinisse zijn 4 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Bruinisse en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Bruinisse op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Bruinisse?

Kies de beste Botox arts in Bruinisse op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Bruinisse te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.