Botox Burgh-Haamstede

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Burgh-Haamstede. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Gemiddelde prijs per zone Botox in Burgh-Haamstede
Onbekend
Vergelijk klinieken in Burgh-Haamstede

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Burgh-Haamstede

Boek een Botox behandeling in Burgh-Haamstede. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Burgh-Haamstede. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Burgh-Haamstede. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Burgh-Haamstede.

Boek je injectables behandeling in Burgh-Haamstede

Kliniek
Beautysalon Romy

Beautysalon Romy

4.9
Burgemeester Hackstraat 2, Arnemuiden (23 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Vicdan Köse

Drs. Vicdan Köse

Elements Beautycentre (24 km) Medica Estetica Den haag (53 km) Medica Estetica Rotterdam (57 km) Medica Estetica Breda (72 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
6 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 115
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Medic Cosmetic Botox

Medic Cosmetic Clinics Goes

Lange Vorststraat 51, Goes (24 km)
Kliniek opgericht
2017
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 299

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Burgh-Haamstede

Wat zijn de kosten van Botox in Burgh-Haamstede?

De prijs van een zone Botox in Burgh-Haamstede is gemiddeld onbekend. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Burgh-Haamstede.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Burgh-Haamstede?

In de omgeving van Burgh-Haamstede zijn 0 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Burgh-Haamstede en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Burgh-Haamstede op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Burgh-Haamstede?

Kies de beste Botox arts in Burgh-Haamstede op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Burgh-Haamstede te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.