Botox De Bilt

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van De Bilt. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van De Bilt:

Aantal afspraken in De Bilt in de afgelopen periode
1.226
Gemiddelde prijs per zone Botox in De Bilt
€ 142,37
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van De Bilt
198
Vind een kliniek in de buurt van De Bilt

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van De Bilt is gemiddeld € 142,37 per zone. Dit is 2%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,81) Botox prijs.

Botox voorhoofd in De Bilt

In De Biltkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in De Bilt

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in De Bilt

De volgende Botox klinieken in de omgeving van De Bilt worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Maison du Belle
Wordt nu
bekeken
4.7
Maison du Belle
Utrecht
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 20x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Cosmetique Totale Zeist
Cosmetique totale botox fillers
4.9
Cosmetique Totale Zeist
Zeist
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke
Afspraak maken
Onlangs 10x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox specialist De Bilt

In de omgeving van De Bilt werken 122 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van De Bilt

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond De Bilt is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken in De Bilt

In de omgeving van De Bilt zijn 198 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van De Bilt is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond De Bilt zijn 76klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in De Bilt. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in De Bilt wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in De Bilt. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in De Bilt

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in De Bilt zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van De Bilt

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van De Bilt. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van De Bilt waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

De Bilt Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van De Bilt, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in De Bilt

Medi Skin Care De Bilt
Medi Skin Care De Bilt
De Bilt
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Dr. Marco van Coevorden
5
Dr. Marco van Coevorden
De Bilt
<1 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Faceland Bilthoven
5
Faceland Bilthoven
Bilthoven
3 km
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 150,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 17x geboekt
De Botoxspecialiste Bilthoven
5
De Botoxspecialiste Bilthoven
Bilthoven
3 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in De Bilt

Wat kost een behandeling met Botox in De Bilt?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in De Bilt € 142,37. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in De Bilt?

Binnen 15 kilometer van De Bilt zijn 76 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in De Bilt op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in De Bilt?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in De Bilt vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in De Bilt en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.