Botox De Rips

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van De Rips. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in De Rips in de afgelopen periode
353
Gemiddelde prijs per zone Botox in De Rips
€ 129,36
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van De Rips
40
Boek een kliniek in De Rips

De gemiddelde prijs in De Rips voor een Botox behandeling per zone ligt 17% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in De Rips

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in De Rips

In de omgeving van De Rips zijn 40 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in De Rips. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in De Rips wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in De Rips. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

De 6 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van De Rips

Bekijk de top-6 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van De Rips:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in De Rips berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in De Rips

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van De Rips die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in De Rips

Kliniek
BBO Clinics Gemert
profhilo-logo

BBO Clinics Gemert

4.6
Handelseweg 62, Handel (7 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 100
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Olga Akse

Drs. Olga Akse

BBO Clinics Gemert (7 km) BBO Clinics Swalmen (39 km) Beautysalon Cassiopeia (39 km) BBO Clinics Maastricht (79 km)
Functie
Arts lid van NVCG
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Private Mediclinic Beek en Donk
profhilo-logo

Private Mediclinic Beek en Donk

Heuvelplein 87, Beek en Donk (12 km)
Kliniek opgericht
2019
Prijs botox per zone
v.a. € 110
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Pishtiwan Kalmet

Drs. Pishtiwan Kalmet

Private Mediclinic Beek en Donk (12 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 110
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in De Rips

Wat kost een behandeling met Botox in De Rips?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in De Rips € 129,36. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in De Rips?

In De Rips zijn 40 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in De Rips op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in De Rips?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in De Rips vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in De Rips en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.