Botox Den Burg

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Den Burg. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Den Burg:

Aantal afspraken in Den Burg in de afgelopen periode
6
Gemiddelde prijs per zone Botox in Den Burg
€ 185,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Den Burg
8
Vind een kliniek in de buurt van Den Burg

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Den Burg is gemiddeld € 185,00 per zone. Dit is 32%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Den Burg

In Den Burgkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Den Burg

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Den Burg

In de omgeving van Den Burg zijn 8 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Den Burg is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Den Burg zijn 4klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Den Burg. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Den Burg wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Den Burg. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Den Burg

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Den Burg zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 2 cosmetische klinieken in de buurt van Den Burg

Bekijk 2 injectables klinieken in de omgeving van Den Burg. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Den Burg waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Den Burg Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Den Burg, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Den Burg

Kliniek
Mooi bij Peet

Mooi bij Peet

5
Wilhelminalaan 25, Den Burg (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Petra Witte

Drs. Petra Witte

Mooi bij Peet (<1 km)
Functie
Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Beauty Outline De Koog Texel

Beauty Outline De Koog Texel

4.4
Nikadel 30, De Koog (5 km)

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Den Burg

Wat kost een behandeling met Botox in Den Burg?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Den Burg € 185,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Den Burg?

Binnen 15 kilometer van Den Burg zijn 4 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Den Burg op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Den Burg?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Den Burg vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Den Burg en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Andere steden in de buurt