Botox Drimmelen

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Drimmelen. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Drimmelen in de afgelopen periode
370
Gemiddelde prijs per zone Botox in Drimmelen
€ 141,16
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Drimmelen
52
Boek een kliniek in Drimmelen

De gemiddelde prijs in Drimmelen voor een Botox behandeling per zone ligt 10% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 156,11).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Drimmelen

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Drimmelen

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Drimmelen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Drimmelen

In de omgeving van Drimmelen zijn 52 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Drimmelen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Drimmelen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Drimmelen. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

De 8 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Drimmelen

Bekijk de top-8 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Drimmelen:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Drimmelen berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Drimmelen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Drimmelen die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Drimmelen

Arts
Rolf Jacobs

Rolf Jacobs

Huisartsen Chirurgie (8 km) Huidwerk Oosterhout (8 km) Schoonheidsinstituut Marlotte (25 km)
Functie
Huisarts
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Huidwerk Oosterhout

Huidwerk Oosterhout

Leijsenhoek 2, Oosterhout (8 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 350

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Bébé Bertels

Drs. Bébé Bertels

Kliniek La Pêche (40 km)
Functie
Basisarts
Ervaring
24 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Drimmelen

Wat kost een behandeling met Botox in Drimmelen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Drimmelen € 141,16. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Drimmelen?

In Drimmelen zijn 52 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Drimmelen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Drimmelen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Drimmelen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Drimmelen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.