Botox Edam-Volendam

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Edam-Volendam. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Edam-Volendam:

Aantal afspraken in Edam-Volendam in de afgelopen periode
57
Gemiddelde prijs per zone Botox in Edam-Volendam
€ 164,40
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Edam-Volendam
27
Vind een kliniek in de buurt van Edam-Volend...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Edam-Volendam is gemiddeld € 164,40 per zone. Dit is 18%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,86) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Edam-Volendam

In Edam-Volendamkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Edam-Volendam

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Edam-Volendam

In de omgeving van Edam-Volendam werken 16 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Edam-Volendam

Bij de volgende 3 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Edam-Volendam is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Edam-Volendam

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Edam-Volendam worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Edam-Volendam zijn 11 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Edam-Volendam. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Edam-Volendam. Welke cosmetische klinieken in Edam-Volendam worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Edam-Volendam? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 6 cosmetische klinieken in de buurt van Edam-Volendam

Bekijk 6 injectables klinieken in de omgeving van Edam-Volendam. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Edam-Volendam waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Edam-Volendam Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Edam-Volendam, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Edam-Volendam

Look Like You Kliniek Volendam
Look Like You Kliniek Volendam
Volendam
1 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
ZuiderC Kliniek
4.7
ZuiderC Kliniek
Edam
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
MediDerma
4.8
MediDerma
Purmerend
9 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Edam-Volendam

Wat kost een behandeling met Botox in Edam-Volendam?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Edam-Volendam € 164,40. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Edam-Volendam?

Binnen 15 kilometer van Edam-Volendam zijn 11 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Edam-Volendam op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Edam-Volendam?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Edam-Volendam vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Edam-Volendam en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.