Botox Feanwâlden

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Feanwâlden op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Feanwâlden in de afgelopen periode
861
Laagste prijs per zone Botox in Feanwâlden
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Feanwâlden
€ 150,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Feanwâlden
36
Vergelijk klinieken in de buurt van Feanwâlden

De gemiddelde prijs in Feanwâlden voor een Botox behandeling ligt 6% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 142,54).

Boek je injectables behandeling in Feanwâlden

Afslankstudio Marianne - Perfect Look
Afslankstudio Marianne - Perfect Look
Hurdegaryp, Rijksstraatweg 169
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dokter Muller Aesthetics
Dokter Muller Aesthetics
Dokkum, Gasthuisstraat 16
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Waar je ervaart dat je met zorg en aandacht behandeld wordt.
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 5x geboekt
Knapste Leeuwarden
Knapste Leeuwarden
Leeuwarden, Castorweg 54
10 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 279,00
Profiel bekijken
Salon Nynke
Salon Nynke
Leeuwarden, Zevenblad 11
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Samira Beauty
Samira Beauty
Leeuwarden, Ereprijs 82
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Groenveld Kliniek
Groenveld Kliniek
Leeuwarden, J.H. Knoopstraat 6D
13 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Betan Clinics Leeuwarden
Betan Clinics Leeuwarden
Leeuwarden, Emmaplein 2
13 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Ayurveda & Beauty - Perfect look
Ayurveda & Beauty - Perfect look
Leeuwarden, Wijbrand de Geeststraat 44
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken

Botox reviews Feanwâlden

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Feanwâlden. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 36 praktijken in de omgeving van Feanwâlden.

Lees ervaringen:

Wat een fijne behandeling om te ondergaan. Ik ben elke keer weer zo blij, dat mijn gezicht na een botoxbehandeling zo ontspannen en stralend er uitziet!
Mieke Westerduin
Kliniek dokter Shelly
30 maart 2023 13:01
Echt een aanrader, doordat ik frons als ik nadenk of serieus ben, werd m’n hoofd zwaar en werd ik erg moe van! Toen ik hoorde dat Botox zou helpen ben ik naar dokter Shelly gegaan en heb sindsdien nooit spijt gehad en alleen maar aangeraden bij vriendinnen want t verlicht zo mega veel en t ziet er ook nog eens zoveel frisser en aardiger uit!! Dus ik zou zegg... Toon meer »
Echt een aanrader, doordat ik frons als ik nadenk of serieus ben, werd m’n hoofd zwaar en werd ik erg moe van! Toen ik hoorde dat Botox zou helpen ben ik naar dokter Shelly gegaan en heb sindsdien nooit spijt gehad en alleen maar aangeraden bij vriendinnen want t verlicht zo mega veel en t ziet er ook nog eens zoveel frisser en aardiger uit!! Dus ik zou zeggen heb jij er ook last van ga dan naar de Shelly en je voelt je stukken beter , relaxter en je ziet er ook nog eens beter uit❤️ ECHT EEN MEGA AANRADER
Echt iemand die weet wat ze doet en echt verstand van haar vak en erg professioneel 🍀👍🏻 Toon minder »
LA MODA DRACHTEN
Kliniek dokter Shelly
19 juni 2023 20:08
Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets... Toon meer »
Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets te laten doen aan je uiterlijk dan zeker hier naar toe gaan. Eerst voor gratis en eerlijk advies. Top clinic!!! Toon minder »
Alette Postuma
Betan Clinics Leeuwarden
2 september 2020 12:12
Bekijk meer Botox ervaringen in Feanwâlden

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Feanwâlden? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Feanwâlden

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Feanwâlden. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 15 klinieken binnen 15 km van Feanwâlden.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 245,00
3 zones€ 300,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Botox voor en na Feanwâlden

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Feanwâlden.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Feanwâlden

In de buurt van Feanwâlden zijn 21 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Feanwâlden

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Feanwâlden is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Feanwâlden

Een behandeling met Botox in Feanwâlden is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Feanwâlden. Binnen 15 km rond Feanwâlden zijn 15klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Feanwâlden, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Feanwâlden.

Populaire botox behandelingen in Feanwâlden

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Feanwâlden zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Feanwâlden

In Feanwâlden kost een zone Botox gemiddeld  € 150,67. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Feanwâlden

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Feanwâlden te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Feanwâlden.

Beste Botox klinieken in Feanwâlden

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Feanwâlden worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Dokter Muller Aesthetics
E66E40A1-27C1-40E7-85B7-70CB06D0DD37_4_5005_c
Wordt nu
bekeken
Dokter Muller Aesthetics
Dokkum, Gasthuisstraat 16
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Waar je ervaart dat je met zorg en aandacht behandeld wordt.
Onlangs 5x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Feanwâlden

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Feanwâlden. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Feanwâlden goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Feanwâlden

Wat zijn de kosten van Botox in Feanwâlden?

De prijs van een zone Botox in Feanwâlden is gemiddeld € 150,67. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Feanwâlden.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Feanwâlden?

In de omgeving van Feanwâlden zijn 15 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Feanwâlden en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Feanwâlden op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties