Botox Ferwerderadiel

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Ferwerderadiel. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Ferwerderadiel (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Ferwerderadiel in de afgelopen periode
3.082
Gemiddelde prijs per zone Botox in Ferwerderadiel
€ 144,69
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ferwerderadiel
398
Bekijk klinieken in de buurt van Ferwerderad...

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Ferwerderadiel

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Ferwerderadiel staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Xavier Clinics
Xavier Clinics
Wordt nu
bekeken
5
Xavier Clinics
Amsterdam, Merwedeplein 61
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.
Afspraak maken
Onlangs 20x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Face Institute Amsterdam
face-institute-botox
Wordt nu
bekeken
5
Face Institute Amsterdam
Amsterdam, Frederiksplein 47B
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
THE ART OF AESTHETICS
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Gesponsord
Daria Voropai Amsterdam
Daria Voropai
Wordt nu
bekeken
5
Daria Voropai Amsterdam
Amsterdam, Prins Hendriklaan 28
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
’the beauty world´s best kept secret’
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt

Cosmetisch arts in Ferwerderadiel

In de buurt van Ferwerderadiel zijn 257 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Ferwerderadiel

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Ferwerderadiel is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Ferwerderadiel

Een behandeling met Botox in Ferwerderadiel is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Ferwerderadiel. Binnen 15 km rond Ferwerderadiel zijn 141klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Ferwerderadiel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Ferwerderadiel?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Ferwerderadiel? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Ferwerderadiel

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Ferwerderadiel. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Ferwerderadiel goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Ferwerderadiel

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Ferwerderadiel. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 398 praktijken in de omgeving van Ferwerderadiel.

Lees ervaringen:

Ik vind Gamze een hele fijne dokter! Ze is heel rustig en geduldig en heel kundig. Ik was al best een tijdje op zoek naar iemand waar ik tevreden over ben qua behandelen en persoonlijkheid en dat is nu perfect gelukt. Ik wil vaak van alles maar Gamze beperkt de behandeling vaak tot het minimale. Ik ga regelmatig voor een skinbooster en soms een beetje Botox.... Toon meer »
Ik vind Gamze een hele fijne dokter! Ze is heel rustig en geduldig en heel kundig. Ik was al best een tijdje op zoek naar iemand waar ik tevreden over ben qua behandelen en persoonlijkheid en dat is nu perfect gelukt. Ik wil vaak van alles maar Gamze beperkt de behandeling vaak tot het minimale. Ik ga regelmatig voor een skinbooster en soms een beetje Botox. Ik zou Gamze 300% aanraden! Toon minder »
Suzanne Bremmer
SkinSensible
10 december 2022 09:09
Eerste keer dat ik botox kreeg. Geweldige ervaring. Goed werk. Dank je
Brian Cox
Rimpelconsult
12 februari 2019 20:08
Je wordt zeer uitgebreid geïnformeerd over wat de mogelijkheden zijn. Daarna kreeg ik direct de botoxprikjes toegediend. Zeer professioneel. Het is belangrijk dat je iemand vertrouwd die je behandelt.
Hier krijg je zeker vertrouwen. Het koelen na afloop is heerlijk en de controle-afspraak 2 weken later is ook prettig.
22 mei 2020 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Ferwerderadiel

Veelgestelde vragen in Ferwerderadiel

Wat zijn de kosten van Botox in Ferwerderadiel?

De prijs van een zone Botox in Ferwerderadiel is gemiddeld € 144,69. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Ferwerderadiel.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Ferwerderadiel?

In de omgeving van Ferwerderadiel zijn 141 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Ferwerderadiel en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Ferwerderadiel op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Ferwerderadiel?

Kies de beste Botox arts in Ferwerderadiel op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Ferwerderadiel te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!