Botox Gasselternijveen

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Gasselternijveen. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Gasselternijveen in de afgelopen periode
20
Gemiddelde prijs per zone Botox in Gasselternijveen
Onbekend
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Gasselternijveen
5
Boek een kliniek in Gasselternijveen

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Gasselternijveen

In de omgeving van Gasselternijveen zijn 5 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Gasselternijveen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Gasselternijveen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Gasselternijveen. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Boek je injectables behandeling in Gasselternijveen

Kliniek
Puur Beauty Hoeve

Puur Beauty Hoeve

Alinghoek 10, Drouwen (5 km)

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Shelly Gangapersad

Drs. Shelly Gangapersad

Puur Beauty Hoeve (5 km) Perfect Silhouette Injectables Groningen (30 km) Mijn Huidspecialist Drachten (52 km) Kliniek dokter Shelly (54 km)
+ 3 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
1500
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Alyda Moed

Alyda Moed

Handelsstraat 55a, Stadskanaal (6 km)
Kliniek opgericht
2019

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Gasselternijveen

Wat kost een behandeling met Botox in Gasselternijveen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Gasselternijveen onbekend. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Gasselternijveen?

In Gasselternijveen zijn 5 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Gasselternijveen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Gasselternijveen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Gasselternijveen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Gasselternijveen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.