Botox Gemert-Bakel

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Gemert-Bakel op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Gemert-Bakel in de afgelopen periode
1.311
Laagste prijs per zone Botox in Gemert-Bakel
€ 89,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Gemert-Bakel
€ 135,68
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Gemert-Bakel
51
Vergelijk klinieken in de buurt van Gemert-Bakel

De gemiddelde prijs in de omgeving van Gemert-Bakel voor een Botox behandeling is € 135,68 per zone. Dit is 5% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 142,55).

Boek je injectables behandeling in

Private Mediclinic Beek en Donk
Private Mediclinic Beek en Donk
Beek en Donk, Heuvelplein 87
5 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Dokter Plum Botox
Dokter Plum Botox
Helmond, Leliestraat 15B
9 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Elkerliek Esthetiek
Elkerliek Esthetiek
Helmond, Wesselmanlaan 25
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Nera Medical
Nera Medical
Helmond, Veestraat 32
9 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Bekijk agenda
 
SkinFix
SkinFix
Volkel, Schakelplein 6
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Kliniek voor Jou Veghel
Kliniek voor Jou Veghel
Veghel, Leo van der Weijdenstraat 8
12 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
ELAN Clinics Veghel
ELAN Clinics Veghel
Veghel, Stationsstraat 31
12 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 405,00
Profiel bekijken
Aura Esthetics
Aura Esthetics
Veghel, Vondelstraat 38
12 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Botox reviews Gemert-Bakel

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Gemert-Bakel. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 51 praktijken in de omgeving van Gemert-Bakel.

Lees ervaringen:

Eerste keer bij Bbo Clinics Fijn dat er de tijd word genomen om uitleg en eerlijk advies te krijgen. Olga komt kundig en oprecht over. Even afwachten hoelang de botox blijft zitten, maar voor nu een top eerste indruk!
Monique Verstappen
24 maart 2022 13:01
Al jaren tevreden klant van BBOCLINICS.
Laatste keer botox en draadlift gedaan en het resultaat is echt super mooi geworden. Bedankt!
Dani Blankers
19 maart 2022 17:05
Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
6 april 2022 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Gemert-Bakel

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Gemert-Bakel? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Gemert-Bakel

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Gemert-Bakel. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 20 klinieken binnen 15 km van Gemert-Bakel.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 89,00
2 zones€ 200,00
3 zones€ 280,00
Fronsrimpels1 zone€ 89,00
Kraaienpootjes1 zone€ 89,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 89,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 360,00

Botox voor en na Gemert-Bakel

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Gemert-Bakel.

Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Gemert-Bakel

In de buurt van Gemert-Bakel zijn 31 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Gemert-Bakel

Bij welke 3 cosmetische klinieken in de buurt van Gemert-Bakel is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Gemert-Bakel

Een behandeling met Botox in Gemert-Bakel is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Gemert-Bakel. Binnen 15 km rond Gemert-Bakel zijn 20klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Gemert-Bakel, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Gemert-Bakel.

Populaire botox behandelingen in Gemert-Bakel

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Gemert-Bakel zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Gemert-Bakel

In Gemert-Bakel kost een zone Botox gemiddeld  € 135,68. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Gemert-Bakel

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Gemert-Bakel te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Gemert-Bakel.

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Gemert-Bakel

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Gemert-Bakel. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Gemert-Bakel goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Gemert-Bakel

Wat zijn de kosten van Botox in Gemert-Bakel?

De prijs van een zone Botox in Gemert-Bakel is gemiddeld € 135,68. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Gemert-Bakel.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Gemert-Bakel?

In de omgeving van Gemert-Bakel zijn 20 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Gemert-Bakel en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Gemert-Bakel op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties