Botox Giessenlanden

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Giessenlanden. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Giessenlanden:

Aantal afspraken in Giessenlanden in de afgelopen periode
54
Gemiddelde prijs per zone Botox in Giessenlanden
€ 163,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Giessenlanden
17
Vind een kliniek in de buurt van Giessenland...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Giessenlanden is gemiddeld € 163,75 per zone. Dit is 13%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,47) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Giessenlanden

In Giessenlandenkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Giessenlanden

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Giessenlanden

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Giessenlanden worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Giessenlanden zijn 7 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Giessenlanden. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Giessenlanden. Welke cosmetische klinieken in Giessenlanden worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Giessenlanden? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 2 cosmetische klinieken in de buurt van Giessenlanden

Bekijk 2 injectables klinieken in de omgeving van Giessenlanden. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Giessenlanden waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Giessenlanden Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Giessenlanden, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Giessenlanden

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Giessenlanden.

Bekijk reviews

Aantal jaar geleden een ooglidcorrectie gehad en nog steeds heel blij mee. Ik kan Laurium Klinieken zeker aanbevelen! Ook voor mijn botox behandeling aan de frons ga ik regelmatig. Deskundige arts en lieve medewerkers.
24 december 2021 15:03
Ik ben al een tijd bij Maarten Façee Scheaffer onder behandeling en ben echt super tevreden. Het is een eerlijke, kundige en betrouwbare arts. Ik voel me volledig bij hem op mijn gemak en hij legt vooraf heel goed uit wat je kan verwachten. Het resultaat van de Botox is fantastisch, ik heb weer een glad voorhoofd!! Ik zou Maarten Façee Scheaffer aan iedereen... Toon meer »
Ik ben al een tijd bij Maarten Façee Scheaffer onder behandeling en ben echt super tevreden. Het is een eerlijke, kundige en betrouwbare arts. Ik voel me volledig bij hem op mijn gemak en hij legt vooraf heel goed uit wat je kan verwachten. Het resultaat van de Botox is fantastisch, ik heb weer een glad voorhoofd!! Ik zou Maarten Façee Scheaffer aan iedereen willen aanbevelen! Toon minder »
9 maart 2020 19:07
Maarten Façee Schaeffer is erg professioneel. Hij neemt de tijd voor je en luistert goed naar wat je hulpvraag is. Ik ben meerdere malen bij Maarten geweest voor een botox behandeling in m’n kaken tegen overmatig knarsen en ben sindsdien hoofdpijn vrij. Ik ben erg tevreden!
Kelly van Luijk
YourFACE Clinics - Woerden
9 maart 2020 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Giessenlanden

Boek je injectables behandeling in Linden

Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
332 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
333 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
 
Instituut Cosma Heerlen
Instituut Cosma Heerlen
Heerlen, Welterlaan 13
194 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wat zie je er goed uit!
5
Wat zie je er goed uit!
Welten, Rector Poelsplein 2
195 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Giessenlanden

Wat kost een behandeling met Botox in Giessenlanden?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Giessenlanden € 163,75. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Giessenlanden?

Binnen 15 kilometer van Giessenlanden zijn 7 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Giessenlanden op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Giessenlanden?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Giessenlanden vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Giessenlanden en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.