Botox Giessenlanden

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Giessenlanden op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Giessenlanden in de afgelopen periode
186
Laagste prijs per zone Botox in Giessenlanden
€ 150,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Giessenlanden
€ 163,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Giessenlanden
16
Vergelijk klinieken in de buurt van Giessenlanden

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Giessenlanden 15% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 142,55).

Boek je injectables behandeling in Linden

Instituut Cosma Heerlen
Instituut Cosma Heerlen
Heerlen, Welterlaan 13
194 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Wat zie je er goed uit!
Wat zie je er goed uit!
Welten, Rector Poelsplein 2
195 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Louking Good by Schoffelen
Louking Good by Schoffelen
Brunssum, Rumpenerstraat 42
196 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Stephanie's Salon Brunssum
Stephanie's Salon Brunssum
Brunssum, Wijenweg 364
197 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
Neva Beauty Clinic Venlo
Neva Beauty Clinic Venlo
Venlo, Kaldenkerkerweg 56
198 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Medic Skincare
Medic Skincare
Venlo, Ferdinand Bolstraat 45
199 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Mas Kliniek Roermond
Mas Kliniek Roermond
Roermond, Keulsebaan 506
200 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Face Care Clinic Venlo
Face Care Clinic Venlo
Blerick, Frans Erensstraat 10
200 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Giessenlanden

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Giessenlanden. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Giessenlanden. Bekijk ervaringen bij 16 esthetische praktijken in de buurt van Giessenlanden.

Vergelijk meningen:

Aantal jaar geleden een ooglidcorrectie gehad en nog steeds heel blij mee. Ik kan Laurium Klinieken zeker aanbevelen! Ook voor mijn botox behandeling aan de frons ga ik regelmatig. Deskundige arts en lieve medewerkers.
24 december 2021 15:03
Ik ben al een tijd bij Maarten Façee Scheaffer onder behandeling en ben echt super tevreden. Het is een eerlijke, kundige en betrouwbare arts. Ik voel me volledig bij hem op mijn gemak en hij legt vooraf heel goed uit wat je kan verwachten. Het resultaat van de Botox is fantastisch, ik heb weer een glad voorhoofd!! Ik zou Maarten Façee Scheaffer aan iedereen... Toon meer »
Ik ben al een tijd bij Maarten Façee Scheaffer onder behandeling en ben echt super tevreden. Het is een eerlijke, kundige en betrouwbare arts. Ik voel me volledig bij hem op mijn gemak en hij legt vooraf heel goed uit wat je kan verwachten. Het resultaat van de Botox is fantastisch, ik heb weer een glad voorhoofd!! Ik zou Maarten Façee Scheaffer aan iedereen willen aanbevelen! Toon minder »
9 maart 2020 19:07
Maarten Façee Schaeffer is erg professioneel. Hij neemt de tijd voor je en luistert goed naar wat je hulpvraag is. Ik ben meerdere malen bij Maarten geweest voor een botox behandeling in m’n kaken tegen overmatig knarsen en ben sindsdien hoofdpijn vrij. Ik ben erg tevreden!
Kelly van Luijk
YourFACE Clinics - Woerden
9 maart 2020 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Giessenlanden

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Giessenlanden? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Giessenlanden

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Giessenlanden. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 7 klinieken binnen 15 km van Giessenlanden.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 150,00
Fronsrimpels1 zone€ 150,00
Kraaienpootjes1 zone€ 150,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 150,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 400,00

Voor en na foto's Giessenlanden

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Giessenlanden.

Fronsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox behandeling in Giessenlanden

Boek een Botox behandeling in Giessenlanden. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Giessenlanden. Binnen 15 km rond Giessenlanden zijn 7klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Giessenlanden. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Giessenlanden. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Giessenlanden.

Populairste behandelingen in Giessenlanden

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lipflip

  5. Faceslimming

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Platysma bands

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Giessenlanden

De prijs van een zone Botox in Giessenlanden is gemiddeld  € 163,75. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Giessenlanden bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Giessenlanden

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Giessenlanden met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Giessenlanden regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Giessenlanden.

Veelgestelde vragen in Giessenlanden

Wat zijn de kosten van Botox in Giessenlanden?

De prijs van een zone Botox in Giessenlanden is gemiddeld € 163,75. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Giessenlanden.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Giessenlanden?

In de omgeving van Giessenlanden zijn 7 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Giessenlanden en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Giessenlanden op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties