Botox Grootegast

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Grootegast. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Grootegast:

Aantal afspraken in Grootegast in de afgelopen periode
21
Gemiddelde prijs per zone Botox in Grootegast
€ 175,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Grootegast
5
Vind een kliniek in de buurt van Grootegast

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Grootegast is gemiddeld € 175,00 per zone. Dit is 21%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,46) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Grootegast

In Grootegastkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Grootegast

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Grootegast

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Grootegast worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Grootegast zijn 3 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Grootegast. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Grootegast. Welke cosmetische klinieken in Grootegast worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Grootegast? Lees verder in onze kennisbank:

Botox reviews Grootegast

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Grootegast.

Bekijk reviews

Zeer tevreden. Hier al 3x een botoxbehandeling in voorhoofd laten doen. Verschillende artsen gehad, ze zijn zeer bekwaam en luisteren goed naar wat je wilt. Ze geven advies over hetgeen wat je wilt, maar gaan je niet iets anders aanprijzen of extra proberen te verkopen. Heel fijn! Ze zijn snel en zeer behendig. Het doet absoluut geen pijn. Service is goed, z... Toon meer »
Zeer tevreden. Hier al 3x een botoxbehandeling in voorhoofd laten doen. Verschillende artsen gehad, ze zijn zeer bekwaam en luisteren goed naar wat je wilt. Ze geven advies over hetgeen wat je wilt, maar gaan je niet iets anders aanprijzen of extra proberen te verkopen. Heel fijn! Ze zijn snel en zeer behendig. Het doet absoluut geen pijn. Service is goed, ze zijn vriendelijk. Prijs-kwaliteit is absoluut fantastisch Toon minder »
Jeltsje Mulder
City Clinics Groningen
25 oktober 2020 06:06
Ik kom hier om de 3 a 4 maanden voor een botox behandeling. Elke keer zeer vriendelijk ontvangen en professioneel behandeld.
Francis Van der Heide
City Clinics Groningen
25 oktober 2022 19:07
Botox van deze clinick is zeer slecht weinig effecten naar de behandeling
10 december 2022 20:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Grootegast

Boek je injectables behandeling in Grootegast

Dutch Injectables Groningen
3.5
Dutch Injectables Groningen
Leek, Hoge Traan 18
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Praktijk KYK
5
Praktijk KYK
Surhuisterveen, Bartholomeus Jacobus Schurerweg 2
8 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Praktijk KYK
5
Praktijk KYK
Surhuisterveen,
8 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
114 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt

Veelgestelde vragen in Grootegast

Wat kost een behandeling met Botox in Grootegast?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Grootegast € 175,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Grootegast?

Binnen 15 kilometer van Grootegast zijn 3 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Grootegast op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Grootegast?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Grootegast vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Grootegast en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.