Botox Hardinxveld-Giessendam

Zit je te denken aan een botox behandeling? Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Boekingen binnen 15 km van Hardinxveld-Giessendam:

Aantal afspraken in Hardinxveld-Giessendam in de afgelopen periode
297
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hardinxveld-Giessendam
€ 157,92
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hardinxveld-Giessendam
35
Bekijk botox klinieken in de buurt van Hardi...

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Hardinxveld-Giessendam 12% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 141,22).

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Vergelijk Botox klinieken in Hardinxveld-Giessendam

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Hardinxveld-Giessendam. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Hardinxveld-Giessendam

In een straal van 15 km rond Hardinxveld-Giessendam zijn 18 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Hardinxveld-Giessendam

Welke 4 klinieken in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Hardinxveld-Giessendam

Boek een Botox behandeling in Hardinxveld-Giessendam. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam. Binnen 15 km rond Hardinxveld-Giessendam zijn 17klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Hardinxveld-Giessendam. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Hardinxveld-Giessendam. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam.

Populairste behandelingen in Hardinxveld-Giessendam

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Hardinxveld-Giessendam

De prijs van een zone Botox in Hardinxveld-Giessendam is gemiddeld  € 157,92. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Hardinxveld-Giessendam bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Hardinxveld-Giessendam

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Hardinxveld-Giessendam met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Hardinxveld-Giessendam regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Hardinxveld-Giessendam.

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hardinxveld-Giessendam? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 4 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam

Dit zijn 4 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Hardinxveld-Giessendam. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Hardinxveld-Giessendam

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Hardinxveld-Giessendam

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Hardinxveld-Giessendam. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Hardinxveld-Giessendam. Bekijk ervaringen bij 35 esthetische praktijken in de buurt van Hardinxveld-Giessendam.

Vergelijk meningen:

Ik had op 26/5 een afspraak voor een keratinebehandeling die ik via Groupon had gekocht maar werd in de salon na het bekijken en analyseren van mijn haar goed geadviseerd om de botox-keratine te nemen met mijn soort haar en met een bijbetaling. Ook had ik tegelijkertijd mijn uitgroei laten doen. 5 uurtjes later (😇😁✌🏽) ging ik vrolijk en blij de Beautysalo... Toon meer »
Ik had op 26/5 een afspraak voor een keratinebehandeling die ik via Groupon had gekocht maar werd in de salon na het bekijken en analyseren van mijn haar goed geadviseerd om de botox-keratine te nemen met mijn soort haar en met een bijbetaling. Ook had ik tegelijkertijd mijn uitgroei laten doen.
5 uurtjes later (😇😁✌🏽) ging ik vrolijk en blij de Beautysalon uit.

De energieke en bruisende en zeer vrolijke eigenaresse en haar lieve zoon die in opleiding is, hebben mij onder hun kundige handen genomen en zeer de tijd voor mijn haar genomen😍.
Drinken werd iedere keer aangeboden.

In Yagmur Avci Haar & Beautysalon heerst een mooie, relaxte en goede energieke sfeer met good vibes.
Deze salon is echt een aanrader voor haar goede service en oog 👁 voor de klant.

Lieve Yagmur en je lieve zoon, bedankt voor jullie goede en lieve service en advies!
Tot een andere keer!
Lieve groetjes van mij;
Jacqueline 💋 Toon minder »
Jacqueline Ruiz
Yagmur Aesthetics
27 mei 2021 07:07
Ben op 29 juni 2020 langs geweest bij Dr. Van Amsterdam voor een ooglidcorrectie welke zeer vakkundig is gedaan! Ik kan het dan ook iedereen aanraden om bij haar een intake te doen. Ook qua Botox weet zij raad! Kortom van mij krijgt Dokter van Amsterdam 5 sterren! Groetjes Ricardo.
Techno 4 Life
Dokter van Amsterdam
6 juli 2020 08:08
Nu twee keer geweest, voor Botox en voor Prophilo. Ik ben zeer tevreden! Vriendelijke ontvangst en er wordt de tijd voor je genomen. De arts gaat erg secuur te werk, bekijkt je gezicht heel goed alvorens aan de behandeling te beginnen. Erg fijn dat er nu in Gouda een kliniek geopend is waar ik tevreden over ben.
Iris Kortekaas
Anatomy 43
2 maart 2021 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Hardinxveld-Giessendam

Boek je injectables behandeling in Hardinxveld-Giessendam

Esthemare Giessenburg
Esthemare Giessenburg
Giessenburg, Kerkweg 8B
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Aureus Kliniek
4.2
Aureus Kliniek
Sleeuwijk, Nieuwe Es 59
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
MH Kliniek Papendrecht
4.4
MH Kliniek Papendrecht
Papendrecht, Nanengat 8
8 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 455,00
Profiel bekijken
Beautystudio True Skin
4.6
Beautystudio True Skin
Papendrecht, Visschersbuurt 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Hardinxveld-Giessendam

Wat zijn de kosten van Botox in Hardinxveld-Giessendam?

De prijs van een zone Botox in Hardinxveld-Giessendam is gemiddeld € 157,92. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Hardinxveld-Giessendam.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Hardinxveld-Giessendam?

In de omgeving van Hardinxveld-Giessendam zijn 17 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Hardinxveld-Giessendam op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties