Botox Haulerwijk

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Haulerwijk. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Haulerwijk in de afgelopen periode
43
Gemiddelde prijs per zone Botox in Haulerwijk
€ 187,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Haulerwijk
8
Vergelijk klinieken in Haulerwijk

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Haulerwijk 20% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,65).

Vergelijk Botox klinieken in Haulerwijk

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Haulerwijk. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Haulerwijk

Boek een Botox behandeling in Haulerwijk. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Haulerwijk. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Haulerwijk. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Haulerwijk.

Top 2 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Haulerwijk

Dit is de top-2 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Haulerwijk in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Haulerwijk is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Haulerwijk

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Haulerwijk die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Haulerwijk

Kliniek
Dutch Injectables Groningen

Dutch Injectables Groningen

3.3
Hoge Traan 18, Leek (14 km)
Kliniek opgericht
2003
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Robin Ernsting

Drs. Robin Ernsting

Dutch Injectables Groningen (14 km) Dutch Injectables Dronten (73 km) Dutch Injectables Amstelveen (132 km) Huidzorg Houten - Dutch Injectables (140 km)
+ 3 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
14 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Belotero logo

Cosmetique Totale Assen

5
Rondgang 95, Assen (14 km)
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Door Plastisch Chirurgen Assen

Door Plastisch Chirurgen Assen

Rondgang 95, Assen (14 km)
Kliniek opgericht
2017
Prijs botox per zone
v.a. € 200
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Haulerwijk

Wat zijn de kosten van Botox in Haulerwijk?

De prijs van een zone Botox in Haulerwijk is gemiddeld € 187,50. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Haulerwijk.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Haulerwijk?

In de omgeving van Haulerwijk zijn 8 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Haulerwijk en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Haulerwijk op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Haulerwijk?

Kies de beste Botox arts in Haulerwijk op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Haulerwijk te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.