Botox Heenvliet

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Heenvliet. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Heenvliet:

Aantal afspraken in Heenvliet in de afgelopen periode
381
Gemiddelde prijs per zone Botox in Heenvliet
€ 124,05
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heenvliet
54
Vind een kliniek in de buurt van Heenvliet

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Heenvliet is gemiddeld € 124,05 per zone. Dit is 14% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,19) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Heenvliet

In Heenvliet kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Heenvliet

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Heenvliet

In de omgeving van Heenvliet werken 29 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Heenvliet

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Heenvliet is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Heenvliet

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Heenvliet worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Heenvliet zijn 25 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Heenvliet. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Heenvliet. Welke cosmetische klinieken in Heenvliet worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Heenvliet? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Heenvliet

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Heenvliet. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Heenvliet waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Heenvliet Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Heenvliet, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Heenvliet

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Heenvliet.

Bekijk reviews

Meerdere malen in deze kliniek geweest waar ik snel en goed ben geholpen. Botox heb ik 4 maanden plezier van en filler tot een jaar. Fijne begeleiding door Marieke. Heel wat van mijn vriendinnen inmiddels naar volle tevredenheid behandeld.
Willeke Fenger
BeautyFillers
16 februari 2023 08:08
Voor mij de enige arts voor Botox en fillers.. zeer betrouwbaar, eerlijk en denkt met je mee. Ook neemt ze de tijd voor je en geeft goed advies!
13 juli 2022 13:01
Vandaag weer bij locatie de gaarden geweest bij de lieve dr Natacha Botox en lippen opgelost. Ook de assistenten narina, is een schat altijd wordt je vriendelijk en vrolijk ontvangen en heerlijke koffie niets is haar teveel.
Fatima Duyverman
Liquid Beauty Den Haag
21 juli 2022 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Heenvliet

Boek je injectables behandeling in Heenvliet

Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse
Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse
Spijkenisse, Gorsstraat 3
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 279,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Chantiek Cosmetique
Chantiek Cosmetique
Hellevoetsluis, Dorpsweg 11
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Praktijk voor Implantologie, Geert T. Stoker
4
Praktijk voor Implantologie, Geert T. Stoker
Spijkenisse, Amazonestraat 2
8 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Biogelique salon voor huidverbetering
4.8
Biogelique salon voor huidverbetering
Hellevoetsluis, Culhemiusstraat 12b
8 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Heenvliet

Wat kost een behandeling met Botox in Heenvliet?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Heenvliet € 124,05. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Heenvliet?

Binnen 15 kilometer van Heenvliet zijn 25 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Heenvliet op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Heenvliet?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Heenvliet vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Heenvliet en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.