Botox Heerde

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Heerde. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Heerde (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Heerde in de afgelopen periode
258
Gemiddelde prijs per zone Botox in Heerde
€ 154,94
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heerde
45
Bekijk klinieken in de buurt van Heerde

De gemiddelde prijs in Heerde voor een Botox behandeling ligt 7% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,48).

Fronsrimpel behandeling in Heerde

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Heerde kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Heerde

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Heerde

In de buurt van Heerde zijn 30 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Heerde

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Heerde is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Heerde

Een behandeling met Botox in Heerde is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Heerde. Binnen 15 km rond Heerde zijn 15klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Heerde. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Heerde?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Heerde? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 7 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Heerde

Dit zijn 7 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Heerde. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Heerde goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Heerde

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Heerde. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 45 praktijken in de omgeving van Heerde.

Lees ervaringen:

Normaal gaan we naar Nijmegen, maar ivm familiebezoek konden we dit mooi combineren in Zwolle. Fijne is dat Myrna de Man geregeld te vinden op beide locaties. Super en erg prettige begeleiding. Bracht het bezoek samen met mijn partner die sinds dit jaar ook Botox gebruikt. Bij het aangeven dat hij angst heeft voor naalden en hier niet lekker van werd. Wist z... Toon meer »
Normaal gaan we naar Nijmegen, maar ivm familiebezoek konden we dit mooi combineren in Zwolle. Fijne is dat Myrna de Man geregeld te vinden op beide locaties. Super en erg prettige begeleiding. Bracht het bezoek samen met mijn partner die sinds dit jaar ook Botox gebruikt. Bij het aangeven dat hij angst heeft voor naalden en hier niet lekker van werd. Wist ze hem een zeer fijne behandeling te geven door dunnere naalden te gebruiken. In vergelijking met eerdere keren had hij geen extra mars/dextro nodig. Enorm fijn dat er zo wordt meegedacht en de tijd voor wordt genomen. Top service en bedankt Myrna de Man. Toon minder »
Eddy Helmink
Faceland Zwolle
10 september 2022 16:04
Heyhey! Ik ben afgelopen week bij Faceland geweest in Zwolle! Hierbij heb ik kaaklijnfillers gedaan, fillers in me kin en botox in me frons laten doen!!!! Ik ben super tevreden met het eind resultaat! De mensen die er werken zijn top!! Ik was geholpen door @srsdeman is haar instagram!
Nick Eshuis
Faceland Zwolle
29 januari 2023 10:10
In Zwolle bij Bm clinics botox behandeling tegen zweten gehad en kan ik het iedereen aanraden. Arts is zeer vakkundig, stelt je gerust en is snel klaar. En wat belangrijkste is effect is snel te zien. Ik kom zeker terug!
Neda Bozic
BM Clinics Zwolle
8 april 2022 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Heerde

Boek je injectables behandeling in Heerde

Heidy Heerde
Heidy Heerde
Heerde, Vosbergerweg 39
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Cyelle Wezep- Perfect Look
4.9
Cyelle Wezep- Perfect Look
Wezep, Van Limburg Stirumlaan 13
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kleine Cosmetica Hattem
Kleine Cosmetica Hattem
Hattem, Achterstraat 28
10 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Cosmetique Totale Zwolle
5
Cosmetique Totale Zwolle
Zwolle, Forelkolk 31
13 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 10x geboekt

Veelgestelde vragen in Heerde

Wat zijn de kosten van Botox in Heerde?

De prijs van een zone Botox in Heerde is gemiddeld € 154,94. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Heerde.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Heerde?

In de omgeving van Heerde zijn 15 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Heerde en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Heerde op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Heerde?

Kies de beste Botox arts in Heerde op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Heerde te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!