Botox Heeten

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Heeten. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Heeten (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Heeten in de afgelopen periode
224
Gemiddelde prijs per zone Botox in Heeten
€ 144,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heeten
20
Vind een kliniek in de buurt van Heeten

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Heeten

In de buurt van Heeten zijn 13 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Heeten

Bij welke 3 cosmetische klinieken in de buurt van Heeten is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Heeten

In de omgeving van Heeten zijn 20 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Heeten is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Heeten zijn 7klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Heeten. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Heeten wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Heeten. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Heeten

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Heeten zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Heeten

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Heeten. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Heeten goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Heeten

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Heeten.

Bekijk reviews

Bij Cosmetic Clinic in Deventer heb ik me laten behandelen tegen zweten. In een prettige omgeving werd duidelijk uitgelegd hoe botox en de behandeling werken. Al na enkele dagen was het zweten volledig over :-)
Matthias Sander
Cosmetic Clinic Deventer
13 mei 2022 08:08
Ohhhh ik ben zeeer tevreden over mijn behandelingen bij Cosmetic Clinic Deventer! De meiden geven super goed advies voor én na de behandeling. De behandeling met Botox was ook helemaal pijnloos en het resultaat is nu na 4 maanden nog steeds goed te zien! Binnenkort weer een vervolg afspraak maken :-) xx
15 december 2022 17:05
In Zwolle bij Bm clinics botox behandeling tegen zweten gehad en kan ik het iedereen aanraden. Arts is zeer vakkundig, stelt je gerust en is snel klaar. En wat belangrijkste is effect is snel te zien. Ik kom zeker terug!
Neda Bozic
BM Clinics Zwolle
8 april 2022 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Heeten

Boek je injectables behandeling in Heeten

La Peau, Salon de Beauté
5
La Peau, Salon de Beauté
Raalte, Nieuwe Markt 6A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
De Watersnip - Cosmetic Clinics
De Watersnip - Cosmetic Clinics
Deventer, Hunneperweg 2B
11 km
Botox zone v.a.
€ 134,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Cosmetic Clinic Deventer
5
Cosmetic Clinic Deventer
Deventer, Hoge Rij 1
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Looy Clinics Deventer
4.7
Looy Clinics Deventer
Deventer, Kamperstraat 7
12 km
Botox zone v.a.
€ 109,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Heeten

Wat kost een behandeling met Botox in Heeten?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Heeten € 144,67. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Heeten?

Binnen 15 kilometer van Heeten zijn 7 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Heeten op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Heeten?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Heeten vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Heeten en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!