Botox Hegebeintum

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hegebeintum. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Hegebeintum:

Aantal afspraken in Hegebeintum in de afgelopen periode
55
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hegebeintum
€ 128,14
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hegebeintum
9
Vind een kliniek in de buurt van Hegebeintum

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Hegebeintum is gemiddeld € 128,14 per zone. Dit is 8% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Hegebeintum

In Hegebeintum kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Hegebeintum

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Hegebeintum

In de omgeving van Hegebeintum werken 5 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hegebeintum

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Hegebeintum is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Hegebeintum

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Hegebeintum worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Hegebeintum zijn 4 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Hegebeintum. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Hegebeintum. Welke cosmetische klinieken in Hegebeintum worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hegebeintum? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 2 cosmetische klinieken in de buurt van Hegebeintum

Bekijk 2 injectables klinieken in de omgeving van Hegebeintum. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Hegebeintum waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Hegebeintum Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Hegebeintum, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Hegebeintum

Kliniek
E66E40A1-27C1-40E7-85B7-70CB06D0DD37_4_5005_c

Dokter Muller Aesthetics

Gasthuisstraat 16, Dokkum (10 km)
Kliniek opgericht
2021

Waar je ervaart dat je met zorg en aandacht behandeld wordt.

Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Sharon Muller

Drs. Sharon Muller

Dokter Muller Aesthetics (10 km) ME Clinics by dr Marc (111 km) ME Clinics by dr Marc Doetinchem (156 km)
Functies
Arts lid van NVCG
Chirurg
Ervaring
6 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
7A32DE31-4A7D-4FB8-ABD3-F545EC8065C1
Belotero logoprofhilo-logo

Derma Medical Clinics Leeuwarden

4.1
Rengerslaan 2, Leeuwarden (15 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 200
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Hegebeintum

Wat kost een behandeling met Botox in Hegebeintum?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Hegebeintum € 128,14. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hegebeintum?

Binnen 15 kilometer van Hegebeintum zijn 4 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Hegebeintum op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Hegebeintum?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Hegebeintum vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Hegebeintum en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.