Botox Heijen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Heijen op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Heijen in de afgelopen periode
217
Laagste prijs per zone Botox in Heijen
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Heijen
€ 107,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heijen
9
Vergelijk klinieken in de buurt van Heijen

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 107,67 in de omgeving van Heijen. Dat is 24% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 142,55).

Boek je injectables behandeling in Heijen

Skincorner
Skincorner
Boxmeer, Raadhuisplein 2
4 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Le Masque schoonheidssalon
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
9 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dokter Nadine Cuijk
Dokter Nadine Cuijk
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
9 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
SK Plastische Chirurgie
SK Plastische Chirurgie
Mill, Hoogveldseweg 7
14 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Kliniek Heyendael
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
15 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Dr. Hupkens Esthetiek
Dr. Hupkens Esthetiek
Berg en Dal, Uilenputweg 9
16 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Totally Chique Venray
Totally Chique Venray
Venray, Plataanstraat 10A
18 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Vievermans Huidkliniek Venray
Vievermans Huidkliniek Venray
Venray, De Wieenhof 45
18 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Heijen

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Heijen. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Heijen. Bekijk ervaringen bij 9 esthetische praktijken in de buurt van Heijen.

Vergelijk meningen:

Erg tevreden over de botox behandeling.
Linda en Andres nemen de tijd om naar je te luisteren en geven goed advies.
29 maart 2022 08:08
Ik heb altijd erg veel last van hoofdpijn en ben via een vriendin bij forever and young clinics terecht gekomen. Linda en Andreas nemen echt de tijd voor je en luisteren na jou klachten om vervolgens een goeie oplossing te vinden. Bij mij is dat een beetje botox in mijn voorhoofd dit geeft bijna direct verlichting van de hoofdpijn, en blijft ook nog eens ong... Toon meer »
Ik heb altijd erg veel last van hoofdpijn en ben via een vriendin bij forever and young clinics terecht gekomen. Linda en Andreas nemen echt de tijd voor je en luisteren na jou klachten om vervolgens een goeie oplossing te vinden. Bij mij is dat een beetje botox in mijn voorhoofd dit geeft bijna direct verlichting van de hoofdpijn, en blijft ook nog eens ongeveer 3 maanden weg. Dus niet alleen voor cosmetische dingen kun je daar terecht maar ook voor dit soort dingen. Ik ben heel blij met deze oplossing😊 Toon minder »
30 augustus 2022 08:08
Fijn behandeld door Trisha,
Ze luistert naar je wensen. En mocht eriets gecorrigeerd moeten worden ,dan is dat geen probleem.
Ook de botox heeft ze goed gezet
chantal beekmans
Beauty Basics Nijmegen
13 januari 2022 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Heijen

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Heijen? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Heijen

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Heijen. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 5 klinieken binnen 15 km van Heijen.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Voor en na foto's Heijen

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Heijen.

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox behandeling in Heijen

Boek een Botox behandeling in Heijen. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Heijen. Binnen 15 km rond Heijen zijn 5klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Heijen. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Heijen. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Heijen.

Populairste behandelingen in Heijen

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Heijen

De prijs van een zone Botox in Heijen is gemiddeld  € 107,67. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Heijen bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Heijen

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Heijen met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Heijen regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Heijen.

Uitgelichte botox clinics in Heijen

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Heijen staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Dokter Nadine Cuijk
IMG_0016
Wordt nu
bekeken
Dokter Nadine Cuijk
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Onlangs 10x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 3 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Heijen

Dit zijn 3 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Heijen. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Heijen

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Heijen die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Heijen

Wat zijn de kosten van Botox in Heijen?

De prijs van een zone Botox in Heijen is gemiddeld € 107,67. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Heijen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Heijen?

In de omgeving van Heijen zijn 5 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Heijen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Heijen op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties