Botox Hengelo (Gld)

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Hengelo (Gld). Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Hengelo (Gld).

Aantal afspraken in Hengelo (Gld) in de afgelopen periode
1.757
Laagste prijs per zone Botox in Hengelo (Gld)
€ 89,50
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hengelo (Gld)
€ 147,18
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hengelo (Gld)
65
Vergelijk prijzen in de buurt van Hengelo (Gld)

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Hengelo (Gld) is gemiddeld € 147,18 per zone. Dit is 3%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Hengelo

Fienouk @ Assink Pure Identity
Fienouk @ Assink Pure Identity
Hengelo, Enschedesestraat 36
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Helon Huid- en Laserkliniek Hengelo
Helon Huid- en Laserkliniek Hengelo
Hengelo, Geerdinksweg 139-53
2 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 560,00
Profiel bekijken
Clinique Dokter Don Hengelo
Clinique Dokter Don Hengelo
Hengelo, Demmersweg 136
2 km
Botox zone v.a.
€ 89,50
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Villa Vital
Villa Vital
Hengelo, Kristenbosweg 41
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Fienouk @ The Beauty Room Skininstitute
Fienouk @ The Beauty Room Skininstitute
Borne, H.J.S. Taylorlaan 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Clinique Dokter Don Enschede
Clinique Dokter Don Enschede
Enschede, Hengelosestraat 725
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Velthuis kliniek Enschede
Velthuis kliniek Enschede
Enschede, Capitool 7
5 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
De La Rouge - Fienouk
De La Rouge - Fienouk
Borne, Grotestraat 190
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken

Botox reviews Hengelo (Gld)

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Hengelo (Gld).

Bekijk reviews

Ik kom al van het begin bij dr. Don kliniek en ik kan zeggen dat het een top kliniek is, in alle opzichte. Als het gaat om huidverbetering, Botox of andere behandelingen . Ze zijn altijd even vriendelijk, nemen de tijd voor JOU en bieden deskundig advies. Dr. Don en zijn team zijn toppers❤️.
21 mei 2022 15:03
Fijne service en vakkundig personeel. Hoofdpijn klachten zijn verholpen d.m.v. een botox behandeling, ik kom zeker vaker! 😊
1 november 2023 21:09
Ik kom hier nu al sinds 2021 voor een Botox behandeling (frons voorhoofd). Tot heden ben ik altijd nog tevreden over de behandeling. Duidelijke uitleg van de arts en met eventuele vragen achteraf altijd een snelle reactie.
27 juli 2023 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Hengelo (Gld)

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hengelo (Gld)?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Hengelo (Gld)

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Hengelo (Gld). Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 29 klinieken binnen 15 km van Hengelo (Gld). Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 89,50
2 zones€ 170,00
3 zones€ 240,00
Fronsrimpels1 zone€ 89,50
Kraaienpootjes1 zone€ 89,50
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 89,50
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Hengelo (Gld)

In de omgeving van Hengelo (Gld) werken 36 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hengelo (Gld)

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Hengelo (Gld) is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Hengelo (Gld)

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Hengelo (Gld) worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Hengelo (Gld) zijn 29 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Hengelo (Gld)

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Hengelo (Gld) zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Hengelo (Gld)

In Hengelo (Gld) kost één zone Botox ongeveer  € 147,18. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Hengelo (Gld). Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Hengelo (Gld).

Botox aanbiedingen in Hengelo (Gld)

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Hengelo (Gld) te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Hengelo (Gld) hier.

Uitgelichte botox klinieken in Hengelo (Gld)

De volgende klinieken in de buurt van Hengelo (Gld) worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Kliniek88 Enschede
Kliniek88 enschede
Wordt nu
bekeken
Kliniek88 Enschede
Enschede, Haaksbergerstraat 103
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Transparante en lage prijzen met de hoogste kwaliteit
Onlangs 26x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Hengelo (Gld)

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Hengelo (Gld). In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Hengelo (Gld) waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Hengelo (Gld) Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Hengelo (Gld), er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Hengelo (Gld)

Wat kost een behandeling met Botox in Hengelo (Gld)?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Hengelo (Gld) € 147,18. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hengelo (Gld)?

Binnen 15 kilometer van Hengelo (Gld) zijn 29 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Hengelo (Gld) op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox