Botox Herveld

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Herveld. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Herveld:

Aantal afspraken in Herveld in de afgelopen periode
676
Gemiddelde prijs per zone Botox in Herveld
€ 128,44
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Herveld
115
Vind een kliniek in de buurt van Herveld

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Herveld is gemiddeld € 128,44 per zone. Dit is 8% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Herveld

In Herveld kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Herveld

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Herveld

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Herveld worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
Cosmetique Totale Wageningen
Cosmetique totale botox fillers

Cosmetique Totale Wageningen

Stadsbrink 451, Wageningen
4.8
Kliniek opgericht
2012

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke

Botox specialist Herveld

In de omgeving van Herveld werken 69 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Herveld

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Herveld is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken in Herveld

In de omgeving van Herveld zijn 115 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Herveld is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Herveld zijn 46klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Herveld. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Herveld wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Herveld. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Herveld

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Herveld zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Herveld

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Herveld. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Herveld waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Herveld Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Herveld, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Herveld

Kliniek
Phoenix Aesthetic Clinics

Phoenix Aesthetic Clinics

De Zuiling 8, Elst (7 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 180
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Vian Al-Zaher

Drs. Vian Al-Zaher

Phoenix Aesthetic Clinics (7 km)
Functies
Arts lid van NVCG
Huisarts
Prijs botox per zone
v.a. € 180
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Kliniek Elst

Kliniek Elst

5
Grote Molenstraat 20, Elst (8 km)
Kliniek opgericht
2022
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
René Fonville

Drs. René Fonville

Kliniek Elst (8 km)
Functies
Huisarts
Arts
Ervaring
8 jaar
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Herveld

Wat kost een behandeling met Botox in Herveld?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Herveld € 128,44. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Herveld?

Binnen 15 kilometer van Herveld zijn 46 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Herveld op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Herveld?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Herveld vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Herveld en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.