Botox Hoeven

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Hoeven. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Hoeven in de afgelopen periode
355
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hoeven
€ 146,79
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoeven
52
Vergelijk klinieken in Hoeven

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Hoeven 6% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,38).

Vergelijk Botox klinieken in Hoeven

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Hoeven. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Hoeven

Welke 5 klinieken in de omgeving van Hoeven zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Hoeven

Boek een Botox behandeling in Hoeven. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Hoeven. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Hoeven. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Hoeven.

Top 8 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Hoeven

Dit is de top-8 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Hoeven in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Hoeven is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Hoeven

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Hoeven die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Hoeven

Kliniek
Clinic C Zevenbergen

Clinic C Zevenbergen

4.9
Pastoor van Kessellaan 1, Zevenbergen (7 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 150

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Priscilla Jawahier

Drs. Priscilla Jawahier

Clinic C Zevenbergen (7 km) Kliniek Dokter Robert (38 km)
Functie
Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 145
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Robert Logger

Drs. Robert Logger

Clinic C Zevenbergen (7 km) Kliniek Dokter Robert (38 km) Face Body Boutique Amsterdam Zuidas (86 km) Face Body Boutique Amsterdam Valeriusstraat (88 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
7 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 145
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Hoeven

Wat zijn de kosten van Botox in Hoeven?

De prijs van een zone Botox in Hoeven is gemiddeld € 146,79. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Hoeven.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Hoeven?

In de omgeving van Hoeven zijn 52 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hoeven en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Hoeven op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Hoeven?

Kies de beste Botox arts in Hoeven op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Hoeven te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.