Botox Holtum

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Holtum. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Holtum:

Aantal afspraken in Holtum in de afgelopen periode
147
Gemiddelde prijs per zone Botox in Holtum
€ 138,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Holtum
16
Vind een kliniek in de buurt van Holtum

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Holtum is gemiddeld € 138,50 per zone. Dit is 4% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,33) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Holtum

In Holtum kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Holtum

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Holtum

In de omgeving van Holtum werken 7 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Holtum

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Holtum is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken in Holtum

In de omgeving van Holtum zijn 16 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Holtum is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Holtum zijn 9klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Holtum. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Holtum wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Holtum. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Holtum

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Holtum zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 3 cosmetische klinieken in de buurt van Holtum

Bekijk 3 injectables klinieken in de omgeving van Holtum. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Holtum waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Holtum Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Holtum, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Holtum

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Holtum.

Bekijk reviews

Goeie morgen ik ben zeer tevreden met die ooglid korektie botox spuitje beide ogen zíjn weer gelijk groot na 4 dagen happy bedankt 😍😇
Melanie Hansen
Beaute Elysee
20 november 2017 10:10
Al meerdere afspraken gehad bij Frederique voor een Botox behandeling. Geweldige service, haar behandeling zijn erg fijn en het ziet er natuurlijk uit. De plek voor je cosmetische behandeling, ik ga nooit meer ergens anders.
28 juni 2021 20:08
Zeer tevreden. Botox frons houdt veel langer dan bij vorige kliniek.
mookie blaylock
City Clinics Maastricht
19 januari 2022 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Holtum

Boek je injectables behandeling in Holtum

Praktijk voor Injectables Sittard
3.7
Praktijk voor Injectables Sittard
Sittard, Kopenhagenstraat 5
6 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beauty Huis
4.6
Beauty Huis
Sittard, Rijksweg Zuid 38
6 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 340,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kliniek dokter Shedy Stein
4.8
Kliniek dokter Shedy Stein
Stein, Ambiorixstraat 19
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 359,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
B'YOU by Dr. Shèdy
B'YOU by Dr. Shèdy
Maasmechelen, Dokter Haubenlaan 3
13 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 359,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Holtum

Wat kost een behandeling met Botox in Holtum?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Holtum € 138,50. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Holtum?

Binnen 15 kilometer van Holtum zijn 9 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Holtum op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Holtum?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Holtum vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Holtum en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.