Botox Hoogenweg

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Hoogenweg. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Hoogenweg in de afgelopen periode
31
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hoogenweg
€ 150,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoogenweg
5
Boek een kliniek in Hoogenweg

De gemiddelde prijs in Hoogenweg voor een Botox behandeling per zone ligt 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Hoogenweg

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Hoogenweg

In de omgeving van Hoogenweg zijn 5 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Hoogenweg. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Hoogenweg wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Hoogenweg. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Boek je injectables behandeling in Hoogenweg

Kliniek
Fienouk-logo
profhilo-logo

Beauty Mooi Zo - Fienouk

5
De Woerte 1, Hardenberg (3 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Deborah Kuster

Drs. Deborah Kuster

Beauty Mooi Zo - Fienouk (3 km) Velvet Monkey - Fienouk (23 km) The Beauty Room Borne - Fienouk (31 km) Assink Pure Identity - Fienouk (35 km)
Functie
Medisch specialist (overige)
Ervaring
2 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Huisartspraktijk P. Tichelaar

Huisartspraktijk P. Tichelaar

3.8
Dorpsstraat 22, Kloosterhaar (8 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Hoogenweg

Wat kost een behandeling met Botox in Hoogenweg?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Hoogenweg € 150,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hoogenweg?

In Hoogenweg zijn 5 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Hoogenweg op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Hoogenweg?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Hoogenweg vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Hoogenweg en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.