Botox Horst aan de Maas

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Horst aan de Maas op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Horst aan de Maas in de afgelopen periode
542
Laagste prijs per zone Botox in Horst aan de Maas
€ 120,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Horst aan de Maas
€ 151,82
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Horst aan de Maas
26
Vergelijk klinieken in de buurt van Horst aan de Maas

De gemiddelde prijs in Horst aan de Maas voor een Botox behandeling ligt 6% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 142,76).

Boek je injectables behandeling in

Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Horst, Industriestraat 15
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 340,00
Profiel bekijken
Praktijk Michail
Praktijk Michail
Horst, Westerholtstraat 35
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Vievermans Huidkliniek Venray
Vievermans Huidkliniek Venray
Venray, De Wieenhof 45
9 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Totally Chique Venray
Totally Chique Venray
Venray, Plataanstraat 10A
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Jalili Kliniek
Jalili Kliniek
Venray, Penningkruid 102
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Face Care Clinic Venlo
Face Care Clinic Venlo
Blerick, Frans Erensstraat 10
11 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Medic Skincare
Medic Skincare
Venlo, Ferdinand Bolstraat 45
12 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Alizonne Meijel
Alizonne Meijel
Meijel, Molenbaan 35
15 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Horst aan de Maas

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Horst aan de Maas. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 26 praktijken in de omgeving van Horst aan de Maas.

Lees ervaringen:

Al enkele jaren vaste klant bij deze praktijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat van de filler- en botox behandelingen. Zowel Angelos als Bianca nemen ruim de tijd, om de mogelijkheden te bespreken. Het resultaat is natuurlijk, precies zoals het hoort. Bovendien zijn het oprecht hele hartelijke mensen. Ik blijf nog lang klant.
Spice Wife
Praktijk Michail
23 mei 2022 19:07
Al enkele jaren vaste klant bij deze praktijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat van de filler- en botox behandelingen. Zowel Angelos als Bianca nemen ruim de tijd, om de mogelijkheden te bespreken. Het resultaat is natuurlijk, precies zoals het hoort. Bovendien zijn het oprecht hele hartelijke mensen. Ik blijf nog lang klant.
Mw. Jansen
Praktijk Michail
23 mei 2022 19:07
Enige tijd geleden met mijn partner bij Jalili Kliniek geweest voor prp behandeling na haarimplantaten. Nu na drie behandelingen enorm goede resultaten zichtbaar bij mijn partner. Daarnaast beiden voor botox en filler behandeling geweest. Erg vriendelijk, kundig en duidelijke uitleg.
Wies van Osch
Jalili Kliniek
5 juni 2020 17:05
Bekijk meer Botox ervaringen in Horst aan de Maas

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Horst aan de Maas? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Horst aan de Maas

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Horst aan de Maas. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 13 klinieken binnen 15 km van Horst aan de Maas.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 120,00
2 zones€ 190,00
3 zones€ 295,00
Fronsrimpels1 zone€ 120,00
Kraaienpootjes1 zone€ 120,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 120,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 300,00

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Horst aan de Maas

In de buurt van Horst aan de Maas zijn 13 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Horst aan de Maas

Bij welke 3 cosmetische klinieken in de buurt van Horst aan de Maas is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Horst aan de Maas

Een behandeling met Botox in Horst aan de Maas is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Horst aan de Maas. Binnen 15 km rond Horst aan de Maas zijn 13klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Horst aan de Maas, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Horst aan de Maas.

Populaire botox behandelingen in Horst aan de Maas

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Horst aan de Maas zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Horst aan de Maas v.a € 120,00

De laagste prijs per zone Botox in Horst aan de Maas is momenteel € 120,00. In Horst aan de Maas kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 151,82. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Horst aan de Maas

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Horst aan de Maas is momenteel € 120,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Horst aan de Maas te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Horst aan de Maas.

Bekijk 7 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Horst aan de Maas

Dit zijn 7 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Horst aan de Maas. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Horst aan de Maas goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Horst aan de Maas

Wat zijn de kosten van Botox in Horst aan de Maas?

De laagste prijs voor een zone Botox in Horst aan de Maas is op dit moment € 120,00.Bij alle cosmetische klinieken in Horst aan de Maas is de prijs voor 1 zone gemiddeld € 151,82. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Horst aan de Maas.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Horst aan de Maas?

In de omgeving van Horst aan de Maas zijn 13 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Horst aan de Maas en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Horst aan de Maas op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox (Vistabel) is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties