Botox Horst aan de Maas

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Horst aan de Maas. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Horst aan de Maas (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Horst aan de Maas in de afgelopen periode
114
Gemiddelde prijs per zone Botox in Horst aan de Maas
€ 157,78
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Horst aan de Maas
26
Bekijk klinieken in de buurt van Horst aan d...

De gemiddelde prijs in Horst aan de Maas voor een Botox behandeling ligt 9% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,33).

Fronsrimpel behandeling in Horst aan de Maas

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Horst aan de Maas kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Horst aan de Maas

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Horst aan de Maas

Een behandeling met Botox in Horst aan de Maas is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Horst aan de Maas. Binnen 15 km rond Horst aan de Maas zijn 13klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Horst aan de Maas. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Horst aan de Maas?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Horst aan de Maas? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 3 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Horst aan de Maas

Dit zijn 3 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Horst aan de Maas. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Horst aan de Maas goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Horst aan de Maas

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Horst aan de Maas. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 26 praktijken in de omgeving van Horst aan de Maas.

Lees ervaringen:

Al enkele jaren vaste klant bij deze praktijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat van de filler- en botox behandelingen. Zowel Angelos als Bianca nemen ruim de tijd, om de mogelijkheden te bespreken. Het resultaat is natuurlijk, precies zoals het hoort. Bovendien zijn het oprecht hele hartelijke mensen. Ik blijf nog lang klant.
Spice Wife
Praktijk Michail
23 mei 2022 19:07
Eerste keer bij Bbo Clinics Fijn dat er de tijd word genomen om uitleg en eerlijk advies te krijgen. Olga komt kundig en oprecht over. Even afwachten hoelang de botox blijft zitten, maar voor nu een top eerste indruk!
Monique Verstappen
BBO Clinics Swalmen
24 maart 2022 13:01
Al jaren tevreden klant van BBOCLINICS.
Laatste keer botox en draadlift gedaan en het resultaat is echt super mooi geworden. Bedankt!
Dani Blankers
BBO Clinics Swalmen
19 maart 2022 17:05
Bekijk meer Botox ervaringen in Horst aan de Maas

Boek je injectables behandeling in

Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
5
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Horst, Industriestraat 15
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Praktijk Michail
4.9
Praktijk Michail
Horst, Westerholtstraat 35
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Huisartsenpraktijk MC Wieënhof
2.4
Huisartsenpraktijk MC Wieënhof
Venray, De Wieenhof 45
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Totally Chique Venray
Totally Chique Venray
Venray, Plataanstraat 10A
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Horst aan de Maas

Wat zijn de kosten van Botox in Horst aan de Maas?

De prijs van een zone Botox in Horst aan de Maas is gemiddeld € 157,78. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Horst aan de Maas.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Horst aan de Maas?

In de omgeving van Horst aan de Maas zijn 13 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Horst aan de Maas en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Horst aan de Maas op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Horst aan de Maas?

Kies de beste Botox arts in Horst aan de Maas op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Horst aan de Maas te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!