Botox IJlst

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in IJlst op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in IJlst in de afgelopen periode
155
Laagste prijs per zone Botox in IJlst
€ 150,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in IJlst
€ 175,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van IJlst
12
Vergelijk klinieken in de buurt van IJlst

De gemiddelde prijs in IJlst voor een Botox behandeling ligt 23% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 142,54).

Boek je injectables behandeling in IJlst

Maggie's Spray Sneek
Maggie's Spray Sneek
Sneek, Van Giffenstraat 6
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
The WOW Factory
The WOW Factory
Sneek, Prinses Julianapark 9
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Betan Clinics Sneek
Betan Clinics Sneek
Sneek, Geeuwkade 3
3 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Alexandra Stein Kliniek
Alexandra Stein Kliniek
Sloten, Voorstreek 118
13 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Door Plastisch Chirurgen Grou
Door Plastisch Chirurgen Grou
Grou, Oedsmawei 24
16 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
VYTAL Beauty & Care
VYTAL Beauty & Care
Franeker, Simke Kloostermanstrjitte 7
21 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Annemarijes Brow & Beauty Salon Lemmer
Annemarijes Brow & Beauty Salon Lemmer
Lemmer, Lemsterpad 54A-17
21 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
 
RBRMedical
RBRMedical
Franeker, Het Want 14
21 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Botox reviews IJlst

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in IJlst. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 12 praktijken in de omgeving van IJlst.

Lees ervaringen:

ik had al jaren last van zeer overmatig zweten met grote natte en wit uitgeslagen kringen in mijn kleding. Dokter Alexandra Stein heeft mij heel erg goed uitgelegd dat de behandeling met botox in de oksels een hele veilige, natuurlijke en zeer lang houdbare manier is om van het zweten af te komen. nu twee weken later kan ik zeggen dat ik er helemaal geen las... Toon meer »
ik had al jaren last van zeer overmatig zweten met grote natte en wit uitgeslagen kringen in mijn kleding. Dokter Alexandra Stein heeft mij heel erg goed uitgelegd dat de behandeling met botox in de oksels een hele veilige, natuurlijke en zeer lang houdbare manier is om van het zweten af te komen. nu twee weken later kan ik zeggen dat ik er helemaal geen last van heb, ik heb geen natte plekken meer en weet niet wat ik meemaak. Toon minder »
6 oktober 2019 13:01
Ik kom al jaren in deze kliniek, ben meer dan tevreden over dokter Alexandra Stein. Ze is erg goed in haar vak en neemt alle tijd voor je. En ik ben altijd enorm tevreden over het resultaat van mijn Filler en Botox behandelingen.
Ik zal de Steinkliniek aan iedereen aanraden.
floortje de Vries
Alexandra Stein Kliniek
6 oktober 2019 12:12
Ik ben heel tevreden over BM clinics
Aantal behandelingen gehad met botox voor mijn hoofdpijn .
Altijd goed geïnformeerd , vriendelijk en korte wachttijden . Fijne sfeer en er wordt je niets opgedrongen . De prijzen zijn echt redelijk dus ik raad het iedereen aan om naar deze kliniek te komen.
Ellen
Ellen Hudepool
17 maart 2022 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in IJlst

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in IJlst? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in IJlst

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van IJlst. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 5 klinieken binnen 15 km van IJlst.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 150,00
2 zones€ 275,00
3 zones€ 375,00
Fronsrimpels1 zone€ 150,00
Kraaienpootjes1 zone€ 150,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 150,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 95,00
Baby Botox0,5 zone€ 95,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 450,00

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in IJlst

In de buurt van IJlst zijn 7 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van IJlst

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van IJlst is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in IJlst

Een behandeling met Botox in IJlst is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van IJlst. Binnen 15 km rond IJlst zijn 5klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in IJlst, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in IJlst.

Populaire botox behandelingen in IJlst

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in IJlst zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in IJlst

In IJlst kost een zone Botox gemiddeld  € 175,00. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in IJlst

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in IJlst te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in IJlst.

Bekijk 3 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van IJlst

Dit zijn 3 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van IJlst. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in IJlst goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in IJlst

Wat zijn de kosten van Botox in IJlst?

De prijs van een zone Botox in IJlst is gemiddeld € 175,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in IJlst.

Wat is de beste kliniek voor Botox in IJlst?

In de omgeving van IJlst zijn 5 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van IJlst en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in IJlst op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties