Botox Kaag en Braassem

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Kaag en Braassem op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Kaag en Braassem in de afgelopen periode
2.141
Laagste prijs per zone Botox in Kaag en Braassem
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Kaag en Braassem
€ 131,56
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Kaag en Braassem
107
Vergelijk prijzen in de buurt van Kaag en Braassem

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Kaag en Braassem is gemiddeld € 131,56 per zone. Dit is 8% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,76) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Alphen aan den Rijn
City Clinics Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Utrechtstraat 108
9 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 32x geboekt
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Roelofarendsveen, Sotaweg 134C
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 245,00
Profiel bekijken
Elite Clinics
Elite Clinics
Nieuw-Vennep, Kopsstraat 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Julianastraat 85
9 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Kliniek Alphen
Kliniek Alphen
Alphen aan den Rijn, Euromarkt 34
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Huisartspraktijk C.L. Poortvliet
Huisartspraktijk C.L. Poortvliet
Alphen aan den Rijn, Dotterbloem 7
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Salon Vie
Salon Vie
Leiderdorp, Hoogmadeseweg 5
10 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 255,00
Profiel bekijken
Beauty Slim Kliniek Leiden
Beauty Slim Kliniek Leiden
Leiden, Flevoweg 35C
10 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Botox reviews Kaag en Braassem

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Kaag en Braassem.

Bekijk reviews

Ik heb mijn oksels laten botoxen omdat ik baal van de transpiratie plekken in mijn overhemden. Het ging snel en pijnloos. Al snel een perfect resultaat!
richard lucassen
Filler Kliniek Amsterdam
25 april 2022 13:01
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten... Toon meer »
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten en dus zeker niet bezig is om je te "up-sellen". Uiteindelijk gekozen voor een halve dosis in voorhoofd en halve dosis in frons tussen wenkbrauwen. Inmiddels 5 dagen later en je ziet al heel duidelijk resultaat: veel minder rimpels! En ik kan alles nog gewoon bewegen, maar de fronsen zijn veel minder diep, waardoor het er heel natuurlijk uit ziet. De behandeling zelf werd continue goed uitgelegd en was niet pijnlijk. Al met al dus zeer tevreden en ik zou The Body Clinic maar vooral dokter Nijman zeer aanraden! Toon minder »
4 november 2022 10:10
Na jarenlange ergernis over mijn kraaienpootjes toch de stap naar The Body Clinic Amsterdam gemaakt. Na één Botox behandeling kan ik weer blij in de spiegel kijken
Dankjewel voor de goede zorgen
Esther Lammers
Filler Kliniek Amsterdam
2 maart 2023 21:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Kaag en Braassem

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Kaag en Braassem? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Kaag en Braassem

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Kaag en Braassem. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 41 klinieken binnen 15 km van Kaag en Braassem. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 180,00
3 zones€ 269,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 349,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Kaag en Braassem kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Kaag en Braassem.

Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Kaag en Braassem

In de buurt van Kaag en Braassem zijn 66 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Kaag en Braassem

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Kaag en Braassem is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Kaag en Braassem

In de omgeving van Kaag en Braassem zijn 107 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Kaag en Braassem is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Kaag en Braassem zijn 41klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Kaag en Braassem

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Kaag en Braassem zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Kaag en Braassem v.a € 90,00

In Kaag en Braassem kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 131,56. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 90,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Kaag en Braassem

De laagste prijs per zone Botox in Kaag en Braassem is momenteel € 90,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Kaag en Braassem te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Kaag en Braassem.

Professionele cosmetische klinieken in Kaag en Braassem

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Kaag en Braassem worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
City Clinics Alphen aan den Rijn
City Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
City Clinics Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Utrechtstraat 108
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Onlangs 32x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Kaag en Braassem

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Kaag en Braassem. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Kaag en Braassem goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Kaag en Braassem

Wat kost een behandeling met Botox in Kaag en Braassem?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Kaag en Braassem is op dit moment € 90,00.De gemiddelde prijs in Kaag en Braassem is momenteel € 131,56. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Kaag en Braassem?

Binnen 15 kilometer van Kaag en Braassem zijn 41 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Kaag en Braassem op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox