Botox Kapel Avezaath

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Kapel Avezaath. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Kapel Avezaath (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Kapel Avezaath in de afgelopen periode
50
Gemiddelde prijs per zone Botox in Kapel Avezaath
€ 122,88
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Kapel Avezaath
20
Vind een kliniek in de buurt van Kapel Aveza...

De gemiddelde prijs in de omgeving van Kapel Avezaath voor een Botox behandeling is € 122,88 per zone. Dit is 12% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 139,86).

Kraaienpootjes verwijderen in Kapel Avezaath

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Kapel Avezaathlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Kapel Avezaath

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Kapel Avezaath

In de omgeving van Kapel Avezaath zijn 20 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Kapel Avezaath is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Kapel Avezaath zijn 10klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Kapel Avezaath. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Kapel Avezaath wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Kapel Avezaath. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Kapel Avezaath

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Kapel Avezaath zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 2 cosmetische klinieken in de buurt van Kapel Avezaath

Bekijk 2 injectables klinieken in de omgeving van Kapel Avezaath. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Kapel Avezaath

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Kapel Avezaath die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Kapel-Avezaath

Beauty Clinic Tiel
4.8
Beauty Clinic Tiel
Tiel
4 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Meest bekende en ervaren arts in Nederland.
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt
Elusive Tiel
Elusive Tiel
Tiel
5 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Kliniek La Pêche
5
Kliniek La Pêche
Varik
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Mondzorg Culemborg
4.7
Mondzorg Culemborg
Culemborg
13 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Kapel Avezaath

Wat kost een behandeling met Botox in Kapel Avezaath?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Kapel Avezaath € 122,88. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Kapel Avezaath?

Binnen 15 kilometer van Kapel Avezaath zijn 10 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Kapel Avezaath op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Kapel Avezaath?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Kapel Avezaath vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Kapel Avezaath en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!