Botox Kollumerzwaag

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Kollumerzwaag. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Kollumerzwaag (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Kollumerzwaag in de afgelopen periode
26
Gemiddelde prijs per zone Botox in Kollumerzwaag
€ 160,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Kollumerzwaag
11
Bekijk klinieken in de buurt van Kollumerzwa...

De gemiddelde prijs in Kollumerzwaag voor een Botox behandeling ligt 14% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 139,81).

Fronsrimpel behandeling in Kollumerzwaag

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Kollumerzwaag kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Kollumerzwaag

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Kollumerzwaag

Een behandeling met Botox in Kollumerzwaag is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Kollumerzwaag. Binnen 15 km rond Kollumerzwaag zijn 6klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Kollumerzwaag. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Kollumerzwaag?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Kollumerzwaag? Lees verder in onze kennisbank:

Veelgestelde vragen in Kollumerzwaag

Wat zijn de kosten van Botox in Kollumerzwaag?

De prijs van een zone Botox in Kollumerzwaag is gemiddeld € 160,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Kollumerzwaag.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Kollumerzwaag?

In de omgeving van Kollumerzwaag zijn 6 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Kollumerzwaag en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Kollumerzwaag op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Kollumerzwaag?

Kies de beste Botox arts in Kollumerzwaag op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Kollumerzwaag te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!