Botox Koningsbosch

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Koningsbosch. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Koningsbosch:

Aantal afspraken in Koningsbosch in de afgelopen periode
138
Gemiddelde prijs per zone Botox in Koningsbosch
€ 142,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Koningsbosch
23
Vind een kliniek in de buurt van Koningsbosc...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Koningsbosch is gemiddeld € 142,00 per zone. Dit is 1%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Koningsbosch

In Koningsboschkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Koningsbosch

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Koningsbosch

In de omgeving van Koningsbosch werken 12 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Koningsbosch

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Koningsbosch is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Koningsbosch

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Koningsbosch worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Koningsbosch zijn 11 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Koningsbosch. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Koningsbosch. Welke cosmetische klinieken in Koningsbosch worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Koningsbosch? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 3 cosmetische klinieken in de buurt van Koningsbosch

Bekijk 3 injectables klinieken in de omgeving van Koningsbosch. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Koningsbosch waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Koningsbosch Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Koningsbosch, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Koningsbosch

Kliniek
Kliniek dokter Shedy Sittard
Belotero logoprofhilo-logo

Kliniek dokter Shedy Sittard

Steenweg 77, Sittard (9 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 359

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
BFCE4F6C-2856-4BB4-A3D7-EE066B594D1E
Belotero logo

Beauty Huis

4.6
Rijksweg Zuid 38, Sittard (9 km)
Kliniek opgericht
2015
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 340

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Roger Kroll

Drs. Roger Kroll

Beauty Huis (9 km) Lipocentrum Maastricht - Clinéthique drs. Kroll (30 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
17 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 325
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Koningsbosch

Wat kost een behandeling met Botox in Koningsbosch?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Koningsbosch € 142,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Koningsbosch?

Binnen 15 kilometer van Koningsbosch zijn 11 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Koningsbosch op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Koningsbosch?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Koningsbosch vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Koningsbosch en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.