Botox Laarbeek

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Laarbeek. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Laarbeek:

Aantal afspraken in Laarbeek in de afgelopen periode
773
Gemiddelde prijs per zone Botox in Laarbeek
€ 132,05
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Laarbeek
72
Vind een kliniek in de buurt van Laarbeek

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Laarbeek is gemiddeld € 132,05 per zone. Dit is 6% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Laarbeek

In Laarbeek kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Laarbeek

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Laarbeek

In de omgeving van Laarbeek werken 45 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Laarbeek

Bij de volgende 3 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Laarbeek is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Laarbeek

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Laarbeek worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Laarbeek zijn 27 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Laarbeek. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Laarbeek. Welke cosmetische klinieken in Laarbeek worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Laarbeek? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Laarbeek

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Laarbeek. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Laarbeek waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Laarbeek Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Laarbeek, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Private Mediclinic Beek en Donk
profhilo-logo

Private Mediclinic Beek en Donk

Heuvelplein 87, Beek en Donk (<1 km)
Kliniek opgericht
2019
Prijs botox per zone
v.a. € 110
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Abed Abdelrazek

Drs. Abed Abdelrazek

Private Mediclinic Beek en Donk (<1 km)
Functie
Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Manon Koppers

Manon Koppers

Private Mediclinic Beek en Donk (<1 km) Private Mediclinic Veldhoven (22 km)
Functie
Verpleegkundig specialist
Prijs botox per zone
v.a. € 110
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Pishtiwan Kalmet

Drs. Pishtiwan Kalmet

Private Mediclinic Beek en Donk (<1 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 110
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Laarbeek

Wat kost een behandeling met Botox in Laarbeek?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Laarbeek € 132,05. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Laarbeek?

Binnen 15 kilometer van Laarbeek zijn 27 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Laarbeek op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Laarbeek?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Laarbeek vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Laarbeek en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.