Botox Landerd

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Landerd. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Landerd

Boekingen binnen 15 km van Landerd:

Gemiddelde prijs per zone Botox in Landerd
Onbekend
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Landerd
2
Bekijk klinieken in de buurt van Landerd

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling in Landerd

Boek een Botox behandeling in Landerd. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Landerd. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Landerd. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Landerd.

Populairste behandelingen in Landerd

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lipflip
  5. Faceslimming
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Platysma bands
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Boek je injectables behandeling in Lander

Anovo Clinic Hooglede
Anovo Clinic Hooglede
Hooglede
7732 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Faceland Brugge
Faceland Brugge
Brugge
7743 km
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 190,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 8x geboekt
Mooi&zo
4.6
Mooi&zo
Zoutelande
7767 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Sarasin Clinic
Sarasin Clinic
Sint-Martens-Latem
7769 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Landerd

Wat zijn de kosten van Botox in Landerd?

De prijs van een zone Botox in Landerd is gemiddeld onbekend. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Landerd.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Landerd?

In de omgeving van Landerd zijn 1 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Landerd en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Landerd op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Landerd?

Kies de beste Botox arts in Landerd op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Landerd te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.