Botox Langedijk

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Langedijk. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Langedijk (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Langedijk in de afgelopen periode
42
Gemiddelde prijs per zone Botox in Langedijk
€ 141,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Langedijk
8
Bekijk klinieken in de buurt van Langedijk

De gemiddelde prijs in de omgeving van Langedijk voor een Botox behandeling is € 141,00 per zone. Dit is 2% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,48).

Kraaienpootjes verwijderen in Langedijk

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Langedijklaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Langedijk

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Langedijk

In de buurt van Langedijk zijn 5 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Langedijk

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Langedijk is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Langedijk

Een behandeling met Botox in Langedijk is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Langedijk. Binnen 15 km rond Langedijk zijn 3klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Langedijk. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Langedijk?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Langedijk? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 2 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Langedijk

Dit zijn 2 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Langedijk. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Langedijk goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Langedijk

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Langedijk. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 8 praktijken in de omgeving van Langedijk.

Lees ervaringen:

Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk result... Toon meer »
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk resultaat! Echt een aanrader! Toon minder »
Herwin Marian
Perfect Look Westerbork
14 augustus 2020 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Langedijk

Boek je injectables behandeling in Koekange

Glimlach Plus
4.6
Glimlach Plus
Meppel, Werkhorst 42
9 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 420,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Huidkliniek Het Nolderwoud
4.2
Huidkliniek Het Nolderwoud
Linde, Ommerweg 59
10 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 
Dokter Isabella Hoogeveen
Dokter Isabella Hoogeveen
Hoogeveen, Schutstraat 49
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Betan Clinics Hoogeveen
5
Betan Clinics Hoogeveen
Hoogeveen, Brinkstraat 5
12 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Langedijk

Wat zijn de kosten van Botox in Langedijk?

De prijs van een zone Botox in Langedijk is gemiddeld € 141,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Langedijk.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Langedijk?

In de omgeving van Langedijk zijn 3 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Langedijk en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Langedijk op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Langedijk?

Kies de beste Botox arts in Langedijk op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Langedijk te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!