Botox Lierop

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Lierop. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Lierop:

Aantal afspraken in Lierop in de afgelopen periode
815
Gemiddelde prijs per zone Botox in Lierop
€ 141,29
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Lierop
66
Vind een kliniek in de buurt van Lierop

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Lierop is gemiddeld € 141,29 per zone. Dit is 2% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,46) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Lierop

In Lierop kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Lierop

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Lierop

In de omgeving van Lierop werken 41 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Lierop

Bij de volgende 3 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Lierop is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Lierop

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Lierop worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Lierop zijn 25 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Lierop. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Lierop. Welke cosmetische klinieken in Lierop worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Lierop? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Lierop

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Lierop. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Lierop waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Lierop Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Lierop, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Lierop

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Lierop.

Bekijk reviews

Eerste keer bij Bbo Clinics Fijn dat er de tijd word genomen om uitleg en eerlijk advies te krijgen. Olga komt kundig en oprecht over. Even afwachten hoelang de botox blijft zitten, maar voor nu een top eerste indruk!
Monique Verstappen
24 maart 2022 13:01
Al jaren tevreden klant van BBOCLINICS.
Laatste keer botox en draadlift gedaan en het resultaat is echt super mooi geworden. Bedankt!
Dani Blankers
19 maart 2022 17:05
Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
6 april 2022 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Lierop

Boek je injectables behandeling in Lierop

Filler Cottage Mierlo
4.9
Filler Cottage Mierlo
Mierlo, Voortje 41
4 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Marjan Aldenzee Kliniek
Marjan Aldenzee Kliniek
Asten, 1e Sint Jozefstraat 1A
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beautiful Soul Kliniek
4.3
Beautiful Soul Kliniek
Helmond, Kromme Steenweg 11
7 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Nera Medical
Nera Medical
Helmond, Veestraat 32
7 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Lierop

Wat kost een behandeling met Botox in Lierop?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Lierop € 141,29. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Lierop?

Binnen 15 kilometer van Lierop zijn 25 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Lierop op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Lierop?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Lierop vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Lierop en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.