Botox Loenen aan de Vecht

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Loenen aan de Vecht. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Loenen aan de Vecht (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Loenen aan de Vecht in de afgelopen periode
1.199
Gemiddelde prijs per zone Botox in Loenen aan de Vecht
€ 154,98
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Loenen aan de Vecht
174
Vind een kliniek in de buurt van Loenen aan...

De gemiddelde prijs in Loenen aan de Vecht voor een Botox behandeling ligt 7% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Fronsrimpel behandeling in Loenen aan de Vecht

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Loenen aan de Vecht kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Loenen aan de Vecht

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Loenen aan de Vecht

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Loenen aan de Vecht worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Katja Valera Holthus kliniek voor esthetiek
Katja valera kliniek
Wordt nu
bekeken
5
Katja Valera Holthus kliniek voor esthetiek
Hilversum, Bachlaan 2
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
-arts esthetiek sinds 2009-
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Loenen aan de Vecht

In de buurt van Loenen aan de Vecht zijn 116 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Loenen aan de Vecht

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Loenen aan de Vecht is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Loenen aan de Vecht

In de omgeving van Loenen aan de Vecht zijn 174 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Loenen aan de Vecht is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Loenen aan de Vecht zijn 58klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Loenen aan de Vecht. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Loenen aan de Vecht wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Loenen aan de Vecht. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Loenen aan de Vecht

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Loenen aan de Vecht zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Loenen aan de Vecht

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Loenen aan de Vecht. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Loenen aan de Vecht goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Loenen aan de Vecht

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Loenen aan de Vecht. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 174 praktijken in de omgeving van Loenen aan de Vecht.

Lees ervaringen:

Ontzettend blij met m’n Botox behandelingen uitgevoerd door Robin Zoglman, zij is zeer deskundig en vriendelijk en altijd eerlijk. Zij luistert goed naar jouw wensen en weet dat vervolgens helemaal mooi uit te voeren! Heel blij mee :)
Mandy Spek
Faceland Utrecht
24 maart 2022 17:05
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pi... Toon meer »
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pijnloos en verliep erg vlot, er was ook genoeg ruimte om vragen te stellen. Na de behandeling kreeg ik nog wat info over de nazorg en kon ik weer naar huis, alles bij elkaar duurde de behandeling ongeveer 30 min. Ook het herstel valt mij erg mee. Toon minder »
Sabina Van de ruit
Faceland Utrecht
14 april 2022 06:06
Een consult gehad bij Katie. Vriendelijke en deskundige vrouw. Daarna besloten een behandeling te doen (Botox). Katie gaf advies en wilde vooral voor zo natuurlijk mogelijk gaan. Hier voelde ik mij ook prettig bij. De prikjes zijn niet prettig qua gevoel, maar het vervelende gevoel duurt kort. Nu 4 dagen na de behandeling ben ik erg tevreden met het resultaa... Toon meer »
Een consult gehad bij Katie. Vriendelijke en deskundige vrouw. Daarna besloten een behandeling te doen (Botox). Katie gaf advies en wilde vooral voor zo natuurlijk mogelijk gaan. Hier voelde ik mij ook prettig bij. De prikjes zijn niet prettig qua gevoel, maar het vervelende gevoel duurt kort. Nu 4 dagen na de behandeling ben ik erg tevreden met het resultaat (frons, kraaienpootjes en wenkbrauw lift) zorgen voor een mooie open blik. Toon minder »
11 december 2022 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Loenen aan de Vecht

Boek je injectables behandeling in Loenen aan de Vecht

Outer Beauty Vinkeveen
Outer Beauty Vinkeveen
Vinkeveen, Herenweg 21C
6 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Abcoude Kliniek
Abcoude Kliniek
Abcoude, Koppelland 15
7 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
 
Amsterdam Kliniek
3.7
Amsterdam Kliniek
Abcoude, Stationsstraat 6E
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Velthuis kliniek Hilversum
2.6
Velthuis kliniek Hilversum
Hilversum, Loosdrechtse Bos 9
9 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Loenen aan de Vecht

Wat kost een behandeling met Botox in Loenen aan de Vecht?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Loenen aan de Vecht € 154,98. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Loenen aan de Vecht?

Binnen 15 kilometer van Loenen aan de Vecht zijn 58 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Loenen aan de Vecht op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Loenen aan de Vecht?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Loenen aan de Vecht vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Loenen aan de Vecht en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!