Botox Loon op Zand

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Loon op Zand. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Loon op Zand in de afgelopen periode
1.060
Gemiddelde prijs per zone Botox in Loon op Zand
€ 146,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Loon op Zand
59
Boek een kliniek in Loon op Zand

De gemiddelde prijs in Loon op Zand voor een Botox behandeling per zone ligt 6% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,65).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Loon op Zand

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Loon op Zand

Bij welke 4 cosmetische klinieken in de buurt van Loon op Zand is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Loon op Zand

In de omgeving van Loon op Zand zijn 59 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Loon op Zand. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Loon op Zand wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Loon op Zand. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

De 8 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Loon op Zand

Bekijk de top-8 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Loon op Zand:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Loon op Zand berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Loon op Zand

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Loon op Zand die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Loon op Zand

Kliniek
Jonishi Cosmed

Jonishi Cosmed

3.1
Bloemenoordplein 1, Waalwijk (6 km)
Kliniek opgericht
2015
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Peter Termohlen

Drs. Peter Termohlen

Jonishi Cosmed (6 km) Huid & Laser Utrecht (50 km) Nationaal Huidcentrum (74 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
17 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 395
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Christa Stojkovic

Drs. Christa Stojkovic

Schoonheidscentrum Appels (7 km) Giselene Medisch en Cosmetisch Instituut (10 km) Beautystudio Boldy (17 km) Qunique (21 km)
+ 5 meer
Functie
Arts lid van NVCG
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Loon op Zand

Wat kost een behandeling met Botox in Loon op Zand?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Loon op Zand € 146,25. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Loon op Zand?

In Loon op Zand zijn 59 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Loon op Zand op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Loon op Zand?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Loon op Zand vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Loon op Zand en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.