Botox Maasgouw

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Maasgouw. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Maasgouw (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Maasgouw in de afgelopen periode
250
Gemiddelde prijs per zone Botox in Maasgouw
€ 123,33
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Maasgouw
19
Bekijk klinieken in de buurt van Maasgouw

De gemiddelde prijs in de omgeving van Maasgouw voor een Botox behandeling is € 123,33 per zone. Dit is 12% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 139,97).

Kraaienpootjes verwijderen in Maasgouw

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Maasgouwlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Maasgouw

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Maasgouw

Een behandeling met Botox in Maasgouw is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Maasgouw. Binnen 15 km rond Maasgouw zijn 10klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Maasgouw. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Maasgouw?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Maasgouw? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 6 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Maasgouw

Dit zijn 6 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Maasgouw. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Maasgouw

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Maasgouw die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Kliniek 3-01 vierkant01

Kliniek3

5
Julianaplein 15, Herten (5 km)
Kliniek opgericht
2019
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Claudia Ocampo

Dr. Claudia Ocampo

Kliniek3 (5 km) Plastische chirurgie Dr. Ocampo (39 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Private Mediclinic Roermond
profhilo-logo

Private Mediclinic Roermond

Minderbroederssingel 6, Roermond (7 km)
Kliniek opgericht
2019
Prijs botox per zone
v.a. € 110
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Maasgouw

Wat zijn de kosten van Botox in Maasgouw?

De prijs van een zone Botox in Maasgouw is gemiddeld € 123,33. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Maasgouw.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Maasgouw?

In de omgeving van Maasgouw zijn 10 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Maasgouw en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Maasgouw op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Maasgouw?

Kies de beste Botox arts in Maasgouw op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Maasgouw te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!