Botox Margraten

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Margraten. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Margraten (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Margraten in de afgelopen periode
1.621
Gemiddelde prijs per zone Botox in Margraten
€ 133,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Margraten
79
Vind een kliniek in de buurt van Margraten

De gemiddelde prijs in de omgeving van Margraten voor een Botox behandeling is € 133,50 per zone. Dit is 7% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Kraaienpootjes verwijderen in Margraten

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Margratenlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Margraten

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Margraten

In de buurt van Margraten zijn 44 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Margraten

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Margraten is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Margraten

In de omgeving van Margraten zijn 79 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Margraten is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Margraten zijn 35klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Margraten. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Margraten wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Margraten. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Margraten

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Margraten zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Margraten

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Margraten. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Margraten goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Margraten

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Margraten. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 79 praktijken in de omgeving van Margraten.

Lees ervaringen:

Al meerdere afspraken gehad bij Frederique voor een Botox behandeling. Geweldige service, haar behandeling zijn erg fijn en het ziet er natuurlijk uit. De plek voor je cosmetische behandeling, ik ga nooit meer ergens anders.
28 juni 2021 20:08
Zeer tevreden. Botox frons houdt veel langer dan bij vorige kliniek.
mookie blaylock
City Clinics Maastricht
19 januari 2022 14:02
Heel deskundig en professioneel. Bijzonder klantvriendelijke begeleiding. Goede voorlichting en adviezen. Aanrader voor botox, plexR en profhilo. Beste in de regio!
23 mei 2021 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Margraten

Boek je injectables behandeling in Margraten

Aesthetic Art Valkenburg
5
Aesthetic Art Valkenburg
Valkenburg, Broekhem 25a
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Beautifier
5
Beautifier
Maastricht, Bergerstraat 2
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Natural Cosmetic Clinic
Natural Cosmetic Clinic
Maastricht, Aubeldomein 3a
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
BBO Clinics Maastricht
BBO Clinics Maastricht
Maastricht, Kardinaal van Rossumplein 44c
8 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Margraten

Wat kost een behandeling met Botox in Margraten?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Margraten € 133,50. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Margraten?

Binnen 15 kilometer van Margraten zijn 35 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Margraten op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Margraten?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Margraten vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Margraten en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!